Brahim Zaibat si stráži Madonnu, lebo mužských šľapiek je veľa

pridal sugar 24.6.2012 o 17:56


O zlatokopkách sa toho napísalo a narepovalo dosť. Ale čo zlatokopi? Tí sa nevyskytovali len v časoch Zlatej horúčky…

Ak zlatokopky zákonite neopustia domov bez svojej vuittonky, pri zlatokopoch nečakajte, že ich uvidíte odchádzať od ich bohatej sponzorky milenky s krompáčom na pleci. Jedine, že by bol tiež od Louisa Vuittona. Alebo bol pozlátený. Brahim Zaibat môže donekonečna predstierať ako miluje o tridsať rokov staršiu Madonnu a jej 53-ročnú vagínu, ale my vieme, koľká bije.

Mnoho chlapov by znieslo pohľad na Madonnine žilnaté rúčky, keby si ich prehodili cez plece a odniesli na palubu jej súkromného lietadla, s ktorým lieta po celom svete. Hoci by si kráľovná popu mohla dovoliť živiť a šatiť celý regiment cieľavedomých chlapcov ako je Brahim Zaibat, zostáva prekvapivo monogamná. S tmavým tanečníkom to ťahá už rok!!! Možno sa doňho naozaj zamilovala. Alebo sa po nociach kŕmi jeho mladou dušou a tým zabraňuje starnutiu. Fakt neviem. Prípadne je Brahimova duša v bezpečí, lebo jej zháňa dostatok mladých, šťavnatých chlapcov, ktorých zavrie do železnej panny a potom sa Madonna kúpe v ich krvi. Keď to mohla robiť Báthoryčka… A tá ani nebola svetovo známa celebrita!!! Teda myslím počas svojho života.

 

Madonna natáčala v Taliansku nový klip k piesni “Turn Up the Radio” a zobrala so sebou aj svojho Ficka zajačika Brahima. Ten sa bez trička prechádzal po pľaci ako lev v klietke, kým Madonna natáčala s inými tanečníkmi scénu v Cadillacu. Hľadal nové obete? ?? Alebo svojho potenciálneho soka? Dostať zákaz kopať v takej „zlatej bani“ akú predstavuje Madonna, by bolo životným sklamaním…

 

 

 

Madonna mala na pľaci aj svoju dablérku

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk