Chlpaté hrude, orgazmus bude!

pridal sugar 27.6.2012 o 20:49


Dozrel čas na ďalšiu pikošku o chlapských hrudiach. Tentokrát sa zameriame najmä na tie chlpaté. U niektorých celebritných pánov ide len o mierny porast, u iných je to hotová džungľa, z ktorej môže kadečo vyliezť. Ako z medzinožia Kim Kardashian. Mimochodom, keď sme pri Kim: Viete, že aj ona je na hrudi chlpatá? A keby ste videli zarastené nohy Kristen Stewart, pfuj! Veď si kliknite…

 

Chlapská hruď – vyholená, či prirodzene chlpatá? Pikoškárky, vyňadrite sa! Ja som rozhodne za chĺpky (rada ich jemne naťahujem, príjemne sa pritom zaspáva), teda, pokiaľ sa nezlievajú spolu s chlpmi na bruchu a tou apokalypsou, čo sa nachádza ešte nižšie. Chlapi si stále berú do úst, ako máme byť tam dole vyholené my. Pri všetkých tých svojich odborných analýzach však často zabúdajú obhospodáriť sami seba (česť výnimkám). Ak má muž miesto normálneho ochlpenia medvedí kožuch, mal by si ho tu a tam ostrihať, prestrihať a oholiť. Teraz hovorím o časti tela od pása vyššie. Tam dolu, by to malo byť samozrejmosťou. Haló, páni, my si kvôli vám depilujeme celé telo (len si niekedy skúste prejsť epilátorom po vašich nôžkach! ) a vy ste leniví skrátiť si bujné krovie okolo vášho „pracovného nástroja“. Hanba!

Na druhej strane, sú tiež takí jedinci mužského plemena, ktorí nemajú na tele – okrem obočia – ani jediný chĺpok. Muži, ktorí si napríklad holia nohy len tak pre radosť, sa radia do rovnakej kategórie ako tí, č oim vydrží jedna zubná pasta dva roky – NEAKCEPTOVATEĽNÍ. U prvých hrozí, že sú gay, u druhých, že hygenia pri nich začína a končí sobotňajším kúpeľom. Ak nám chcete ulahodiť, milí naši heteráči, buďte niekde v strede. Nestarajte sa o seba viac ako my, ale ani na to úplne nekašlite. To je to tajomstvo. To je cesta k všetkým métam.:)

Jake Gyllenhaal

 

 Nicolas Cage

Ed Westwick

Russell Brand

Jesse Metcalfe

Simon Cowell a jeho sexi prsíčka ??

Hugh Jackman – to je chlap! Takto má vyzerať dokonalý muž (aj  čo sa ochlpenia týka)

 

Adrian Greiner

 

Alec Baldwin (za mladších a chudších čias). OMFG! O tomto som hovorila! V týchto chlpoch by sa skryli všetky filcky Kim Kardashian!

 

Princ William má tiež chĺpky. Ale je ich  rovnako málo ako na hlave.

David Hasselhoff – akoby sme mohli mať článok o chlpatých hrudiach, bez tej najlegendárnejšej? ?? ??

A teraz sa poďme pozrieť na chlpaté tajomstvá hollywoodskych sexíc:

Kim Kardashian

Adriana Lima

Madonna

Penelope Cruz

Pink

Megan Fox

Kristen Stewart

ANKETA 2020!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk