Rihanne zomrela stará mama

pridal sugar 1.7.2012 o 15:46


Najznámejšej Barbadosanke na svete zomrela starká „Dolly“. Rihanna postla na twitter sériu fotografií z rodinného albumu, rovnako ako fotky z posledných mesiacov života jej babky, ktorú zabila rakovina.

O Rihanne sme už dlho nepísali vo vážnom tóne. Pri nej je to naozaj ťažké. Prezentuje sa ako kráľovná popu sado- masa, najskôr ju celý svet ľutuje, že sa na nej jej „životná láska“ alias narušený Chris Brown vybúril ako na boxerskom vreci a odrazu sú opäť dobrí priatelia, ktorí spolu žúrujú a vydajú pesničku, v ktorej pevia akoby jeden druhého radi pretiahli. Kedysi platný súdny príkaz, že sa k Rihaňe Chrisko nemôže priblížiť na niekoľko desiatok metrov je už dávno zabudnutý. Alebo zhorený. Možno si z neho ubalili jedného obrovského jointa a vyfajčili tak spolu fajku mieru. Alebo fajčila len Rihanna. A nie jointa… To aby chudáčikovi Chriskovi vynahradila všetky tie udávania cien, na ktoré nemohol prísť, lebo súdny príkaz je hold súdny príkaz.

Teraz ide však o NAOZAJ vážnu pikošku: Smrť v Rihanninej rodine. , , Zbohom babička Dolly. Nech tvoja krása odpočíva v pokoji pokým ťa opäť neuvidím, “ napísala Rihanna na twitter a pridala niekoľko obrázkov so starkou. Na fotkách vidno ako starú ženu pomaly ničila choroba až z nej ostalo také slabé vychudnuté vtáčatko. R.I.P.

PS: Ako je možné, že Rihanna je na černošku taká „biela?“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk