Zoznámte sa s Dougom, druhým najslávnejším Pittom v rodine…

pridal poppy 4.7.2012 o 20:12


Mladší brat Brada Pitta sa na verejnosti príliš neukazuje (teda aspoň na takej tej celebritnej verejnosti, predpokladám, že do potravín chodí).  I napriek tomu mu však momentálne média predpovedajú hviezdnu popularitu. Internetovú.

V internetovej reklame nevyťahuje z kabelky zázračný prací prášok, ani nerozpráva o dobrom trávení. V reklame pre Virgin Mobile Australia si zahral obyčajného amerického chlapíka. Doug síce nemá jachtu a kŕdeľ farebných detí ako jeho brat Brad, ale dokáže sa odviazať pri  počúvaní klasického rocku a stavaní vtáčích búdok. „Doug je obyčajný chlap. Umýva si svoje vlastné auto, platí si účty a perie si bielizeň, ako vidíte, na rozdiel od svojho slávneho brata, nebol Dough nikdy hviezdou, “ hovorí hlas v reklame.  Práve oná spoločnosť dáva Dougovi, ako aj všetkým klientom, možnosť okúsiť hviezdy životný štýl. Ak nie ste celebrita, môžete aspoň telefonovať ako celebrita! Samotná reklama je v podstate paródiou na (dokonalý) americký sen života na predmestí .

Keď sa na Douga pozriete, určitá podoba tam je (i keď mne príde skôr ako Brad po pár zbabraných plastikách). Paparazzi si vraj bratov mýlia príliš často.: „Trikrát týždenne posledných dvadsať rokov, “ tvrdí hviezda internetovej reklamy. Doug je fotoreportérom, ktorého s Bradom spája okrem pokrvného puta najmä zápal pre humanitárnu činnosť. Túto filantropiu bratia zdedili po otcovi Williamovi, ktorý ich vždy učil, že ľuďom treba pomáhať (a aj zvieratkám, očividne).

Reklama na Virgin Mobile Australia

Doug sa naplno venuje charitatívnej oblasti, je riaditeľom spoločnosti „Africa 6000 International“, ktorá zabezpečuje tisícom Afričanov prísun pitnej vody. Za svoju humanitárnu činnosť bol viackrát ocenený americkou vládou a neziskovými organizáciami. V roku 2010 sa stal veľvyslancom dobrej vôle v  Tanzánii. Vidíte. Všetko dobro na tomto svete nerobí len Angelina….

S manželkou a najznámejším americkým Sperminátorom

Briadkovia bratkovia







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk