Chris Brown je oficiálne retardovaný

pridal sugar 4.7.2012 o 12:21


„Ja nie som letaldovaný. Mama hovolí, že som špeciálny…. Chcete sa pozlieť na môjho pipíka?“

V prvom rade musím napísať, že mi je tento „Chlisko Blawn“ neuveriteľne nechutný. Ako keď vojdete na verejné vécka a vidíte – s prepáčením – ošťatú dosku (dámy, vy viete o čom hovorím) prípadne ešte niečo horšie… Osobne si myslím, že by mal byť tuto „Chlisko“ pod drobnohľadom psychiatrov. Nejde len o to, že Rihanne zmaľoval ksicht, ale tento jedinec prejavuje všetky možné formy agresie: Okrem toho, že sa počas rozhovoru tak nasr…dil, že rozbil sklenené dvere stoličkou (pýtali sa ho či sa verejne ospravedlní Rihanne), na twitter stále vyhadzuje správy plné „fuckov“, v ktorých nadáva aj vlastným fanúšikom a potom ich (po dávke sedatív od svojho manažmentu) maže.

Toť nedávno sa pochytil s rapperom Drakeom, ktorý sa zrejme pri spolupráci s Rihannou do nej zamiloval, prípadne mu dala, párkrát si spolu „zadriapali“ a teraz Drake v sebe cíti ochraniteľské a pomstiteľské pudy. Hoci bitka v bare, kde sa rozbíjali fľaše o hlavu, ešte nie je vyšetrená a chlapci sa budú súdiť, Chris jednoznačne všetku vinu kladie na Drakeovu hlavu. „Že on bol prvý, ktorý ho napadol a úbohý „Chlisko sa len brániť.“ No neviem. Vzhľadom na to ako Chris rád rozbíja všetko čo mu príde do cesty, či je to ženský ksicht, či sklenené dvere, verila by som mu ako rómskym predavačom, ktorý na Hlavnej stanici predávajú „originále, panička, originále“ značkových parfumov. Aby si Chris upevnil image plachého chlapca, ktorý by ani muche neublížil, natrepal si do papule zlaté vyberacie zuby a vybral sa na nočnú párty. Či niekto skončil s vážnymi uhryznutiami zatiaľ nie je známe. Ale pamätajte na moje slová (ktoré sú vždy pravdivé): Tento chlapec bude ako Mike Tyson. Ukľudní sa až keď niekomu odhryzne…niečo.

„Ahoj, volám sa Chlis a som letaldovaný.“

„Už ste videli môjho dlhého pipíka? Lád ho chytám. A ukazujem. Keď si nedám spodky a utekám,   zamotá sa mi medzi nohy a spadnem.“

Chris rád tvítuje podobné obrázky. Pretože je normálny. Mimochodom, to v gatiach, nie je poľná uhorka…

Rihanna a Drake, ich spolupráca nebola zrejme len hudobná

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk