Matka (Tereza) Pittová

pridal poppy 7.7.2012 o 22:40


Kým Brad Pitt v roku 2008 poskytol stotisíc dolárov na kampaň za uzákonenie homosexuálnych manželstiev v Kalifornii, jeho matka pravdepodobne niekde v kostole prosila Boha, aby ho za tento „nehanebný čin“ neposlal do pekla…

Len pred pár dňami sme vám predstavili druhého najslávnejšieho Pitta v rodine a mimo iného sme vás informovali, že sa  obaja bratia venujú charite a sú všeobecne považovaní za celkom slušných filantropov a liberálov. A po matke to veru nemajú. Začínam byť presvedčená o tom, že mala prsty v španielskej inkvizícii…  Jane Pittová chce zachrániť svet pred záhubou, a tak napísala list do miestnych novín, v ktorom obhajuje kandidáta na amerického prezidenta Mitta Romneyho, ktorý je mormón. V liste nabáda všetkých dobrých kresťanov, aby volili práve jeho, pretože, i keď nie je kresťan, má kresťanský pohľad na homosexuálov a interrupciu. Barack Obama je podľa nej liberál, ktorý podporuje zabíjanie nenarodených detí a homosexuálne manželstvá (a ešte je aj čierny! Na hranicu s ním, upáľme ho!).

Okrem spomínanej dotácie syn starej konzervy Pittovej, Brad, preukázal podporu homosexuálnym párom aj prísľubom, že sa s Angelinou nevezmú, kým nebudú mať rovnaké právo všetky páry (i keď momentálne sú si tieto dve hrdličky nie celkom isté, či vydržia… asi sa tešia na svadobnú noc…). Rozmýšľam, ako to u Pittovcov vyzerá počas rodinnej večere. Angelina s pochybnou (bisexuálnou) minulosťou, Brad, ktorý sa vykašľal na sviatosť manželskú a začal preťahovať onú bisexuálne ladenú slečnu, kŕdeľ farebných detí a despotická babička s bibliou v ruke. Amen.

Angie, Brad a jeho rodičia Jane a William Pittovci počas Oskarového večera. Na červenom koberci to bol (takmer) samý úsmev, ale ako je to v skutočnosti? Možno je pani Pittovie lepšia herečka ako Angie a Brad dohromady. Jane asi nebola nadšená, keď Brad spláchol obrúčku do záchoda a „normálnu“ Anistonku vymenil za Angelinu, ktorá nosila ampulku s krvou svojho manžela a robievala iné divné veci (pred Bradom bola dvakrát vydatá, „coura“ jedna!)

Stará pani Pittová si vraj k „farebným“ deťom nevypestovala taký vzťah ako k svojim biologickým vnúčatám







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk