Lanu Del Rey posadol duch Amy Winehouse

pridal sugar 8.7.2012 o 12:09


Bola upršaná noc. Niečo po dvanástej. Vonku zúril víchor (okrem kyslého dažďa) a jej izbu  osvetľovali zlovestné blesky. Lana Del Rey spala a niečo s ňou nebolo v poriadku. Asi to, že levitovala nad svojou posteľou a krútila sa rýchlejšie ako ventilátor v týchto teplách. Ráno vstala a nič si nepamätala. Keď sa pozrela do zrkadla mala hrb. Na hlave. Odrazu  dostala chuť na whiskey. A koks. A s niekým sa pobiť.

Teraz vážne. Neviem, či Lana Del Rey po nociach levituje, ale rozhodne si vylepšila image. Vždy bola retro, ale posledné týždne topíruje ako o život. K tomu samozrejme linky sťa Kleopetra a 60. a 70. roky sú znovuzrodené. Je fayn, že si Lana vytvára osobitý štýl a odlišuje sa tak od  všetkých Riháň a Perryových, ktoré svoje ženské pohlavné znaky len-len, že zakryjú zdrapmi oblečenia.

Tieto kopce, ktoré si Lana začala česať mi samozrejme pripomínajú Amy. Tá bola nimi známa. A prišla s nimi prvá. Čas beží rýchlejšie ako nohy Usaina Bolta a 23. júla ubehne rok od Amynej smrti. Škoda jej. Mohla dať Lane cez napichaný pysk alebo tou fľašou whiskey po hlave a vysvetliť jej, že na hudobnej scéne  je miesto len pre jednu speváčku s hniezdom na hlave. V ktorom sa dá všeličo schovať. Počula som, že raz sa v Amyných vlasoch týždeň  ukrýval Usáma bin Ládin, bez toho aby si to vôbec všimla. Keďže bola „zjetá“ 25-hodín denne, tak je to celkom pochopiteľné. Amy, Amy, nemala si ešte odchádzať. Povyvádzala si toho veľa a bola si v prvom rade pani speváčka. Requiescat in pace.

 

Lana v posledných týždňoch…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedysi ju tupírovať ani nenapadlo… Videla snáď muzikál „Rebelové?“

 

 

Amy Winehouse, ktorá sa dožila len 27. rokov

14.9.1983 – 23.7. 2011)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk