Jennifer Lopez sa postará o všetky svoje deti

pridal sugar 9.7.2012 o 15:35


Jennifer Lopez (42) nevenuje lásku a starostlivosť iba svojim dvom najmladším deťom, dvojičkám Maxovi a Emme. Jej nežné ruky a materinské inštinkty sa vzťahujú aj na jej najstaršieho – Caspera Smarta (25).

Okej, okej, robím si s J. Lo žarty. Vekový rozdiel medzi ňou a jej  mladým nabijakom je 17-rokov a čisto teoreticky by mohla byť jeho matkou (nebola by prvá sedemnástka na svete, čo počala dieťa). Na  pomery v našich rómskych osadách, by už dokonca bola stará dievka, ktorá svoje prvé porodila „v strednom veku“. Veď rodiť sa má začať v dvanástich, aby sa do osemnástky stihlo na tento krásny svet vytlačiť tých 5-6 detí a zo štátnej podpory sa ušetrilo na satelit.

Rómsku problematiku, ale nechajme ležať stranou (veď koniec koncov to, nám Slovákom, ide najlepšie) a vráťme sa k tomu, čo nás ozaj zaujíma: do nablýskaného, ružového sveta celebrít. Faktom síce je, že medzi Lopezkou a jej tanečníkom je nezanedbateľný vekový rozdiel, z ktorého si (troška) môžeme uťahovať, ale Jennifer si 25-ročného zajačika rozhodne dovoliť môže. A nielen preto, že je nechutne prachatá. Aj po štyridsiatke (dvadsiateho štvrtého tento mesiac oslávi 43-rokov!), vyzerá tak dobre, že by si polovica chlapov na zemeguli dala aj do kolena vŕtať, keby ju mohli šmyknúť. A zakusnúť sa do jej slávnej, oblej rite. Keď sa postaví k potetovanému Casperovi rozhodne nevyzerajú ako matka a syn. Keby obidvaja neboli známi a niekto by vám strčil pod nos nasledujúce fotografie, som si istá, že by ste sa nad týmto párom ani na sekundu nepozastavili. Znechutené komenty typu: , , Veď vyzerá ako jeho (pra)stará mama!“ si nechajme na Madonnu a jej mladých (otrokov).

 

 Jennifer a Casper na dovolenke v Brazílii. Tomuto chlapíkovi poľahky uverím, že mu pri Jen stojí ako prút. Zato, ale neverím Madoninmu Brahimovi Zaibatovi, že keď si idú s Madonnou „zaibať“, tak si nepripraví kokteil z viagry, whiskey a halucinogénnych húb. Predtým ako si šnupne dve lajničky samozrejme…

 

 

 

 

 

 

 

Mamka Pôstková Lopezová nemá nárok na oddych…

 

 

…pokiaľ sa nepostará o prvé dieťa…

 …druhé dieťa…

 

…a tretie najväčšie dieťa. To sa potom na oplátku, postará o ňu v spálni. Aspoň, že tak.

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk