O tom, ako si Scarlett Johansson 20 miliónov $ zarobila

pridal sugar 10.7.2012 o 13:11


NNOT (neznámy, nadržaný, ohorený týpek): Scarletka?

Scarlett Johansson (bez záujmu): No?!

NNOT: Ty máš strašne pekné… oči…

Scarlett J.: Hmm…

Scarlett Johansson sa teraz žije. Nielen preto, že sa plaví na luxusnej jachte pri talianskom pobreží, ale najmä preto, že jej už aj tak tučné bankové konto „stučnie“ ešte viac. A to o rovných dvadsať melónov dolárov, ktoré vyfasuje za druhé pokračovanie tohtoročného hitu „Avengers„. Kto film videl, vie že sa hemží superhrdinami a každý „nadpozemsky silný jedinec“ nemôže oxidovať na obraze celý čas, aby dal priestor aj svojim kolegom. Takže Scarlett sa od práce nepretrhne (jej jedinou úlohou je vyzerať dobre v obtiahnutom čiernom kostýme) a napriek tomu sa dostane do rebríčka hollywoodskych herečiek s najväčšou jednorázovou výplatou. Doteraz viedla Julka Roberts, ktorá za svoju oskarovú Erin Brockovich skasírovala tiež  dvadsať miliónov („…a děti v Africe nemají co žrát…“). Dievčatá sa o prvé miesto musia podeliť. Mimochodom, na krk im dýcha Angelina Jolie, ktorá za nezaujímavého „Turistu“ dostala 19 miliónov.

A keď už je reč o dýchaní na krk, či iné časti tela: Poďme si niečo povedať o tom NNOTovi – červenkastom chlapíkovi,   ktorý  na jachte po celý čas nevedel odtrhnúť oči od Scarlettky. A jej rite. Média tohto týpka,  pripomínajúceho mladšiu, menej chlpatú verziu Miča Bjukenena, označujú za  „tajomného neznámeho.“ Či s týmto“ tajomným neznámym“, ktorý isto iste nemá hlboko do vrecka (je to jeho jachta?) aj šuká, sa zatiaľ nevie. Ale keď Scarlett dokázala fikať so Seanom Pennom, tento pánko by nemal byť problém. Z fotiek je jasné, že kým sa božská Scarlett opaľovala, tak ju NNOT opaľoval ako sa dalo. Stačilo len, aby Scarlett pohla brvou na súhlas a NNOT by ju fikol namieste. Až by sa jachta na vode rozhúpala.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk