Zo Sheldona Coopera je stroj. Tentokrát úplný stroj.

pridal sugar 15.7.2012 o 12:59


Protagonisti „The Big Bang Theory“ sa objavili na slávnom Comic-Cone. Je to niekoľkodňová udalosť, na ktorú čakajú novinári, ale najmä fanúšikovia. Práve tu, môžu na vlastné buľvy zočiť svojich seriálových a filmových hrdinov, získať od nich podpisy, a keď sú dosť odvážni (a neboja sa bodyguardov) aj zdrap oblečenia. Svoje „stánky“ tu má  „Glee“, „True Blood“ ale aj Twilight. Nás teraz zaujímajú  „nerdi“ z „Teórie Veľkého tresku.“

Na Comic-Con prišli všetci. Až na toho najočakávanejšieho, najvtipnejšieho a rozhodne najpošahanejšieho. Sheldon Cooper (alebo teda Jim Parsons) na akcii chýbal. V New Yorku skúša na Broadwayi novú komediálnu hru „Harvey“ a do Californie je to poriadny kus cesty. Sheldon, ktorý sídli v jeho duši,   to však pomerne rýchlo a vtipne vymyslel. Na Comic-Cone sa  nakoniec objavil, aj keď len virtuálne.

Jeho monitor mal čestné miesto medzi jeho rovnako mimóznou seriálovou frajerkou Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik) a blonďatou Peny (Kaley Cuoco), ktorá ho za jeho svojské klopanie na dvere ešte nezastrelila. Ale kto by ho strieľal, keď je taký srandovný. A múdry. Som si istá, že keby v skutočnosti doktor Sheldon Cooper existoval (čo nie je úplne nepravdepodobné), ako prvý by vymyslel prepojenie svojho mozgu so strojom. Aby bol večne živý (živší ako Lenin) a mohol donekonečna skúmať vesmír a otravovať ľudí okolo.

Johnny Galecki (v seriáli Leonard Hofstadter)

Kaley Cuoco (Penny)

Kunal Nayyar ( Rajesh Koothrappali)

Simon Helberg ( Howard Wolowitz)

Melissa Rauch  (Bernadette)

Jim Parsons (Sheldon Cooper) si užíva pozornosť a technické vymoženosti

Mayim Bialik  (Amy Farrah Fowler)

Sheldon Cooper v budúcnosti?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk