Michelle Williams a Jason Segel to myslia vážne

pridal sugar 16.7.2012 o 11:21


Biologickým otcom malej Matildy je Heath Ledger, ten na ňu, bohužiaľ, môže dohliadať už len zhora. Tu dole, na Zemi, to robí už niekoľko mesiacov Jason Segel. S dcérou svojej priateľky sa zblížil, a keď Michelle zavolá práca, postráži ju aj na niekoľko dní.

Michelle Williams si po dlhej dobe narazila chlapa, s ktorým to vyzerá byť vážne (Nieže sa do dvoch týždňov rozídete!). A ja to Michelle naozaj prajem. Heat bol zrejme jej osudová láska, ale aj vráska. Bol a je moja srdcovka, ale čo si budeme nahovárať. Splodili spolu Matildu, ale ich vzťah vydržal po jej narodení sotva dva roky. Michelle sa spamätávala z rozchodu (2007), zatiaľ čo bulvár rozpitvával jeho bohatý milostný život. Zjavne sfetovaný Heat to dával dole rad radom. Zalovme v pamäti a na gúgli: Helena Christensen, Gemma Ward, Lindsay Lohan (ach bože, Heat, ty si musel šnupať od rána do večera) a samozrejme  Mary-Kate Olsen. A potom prišla najhoršia a definitívna rana: Heatha našli v januári 2008 mŕtveho. Toto by položilo každú ženu, a je úplne jedno či ste, alebo nie ste celebrita.

Michelle sa so smrťou svojej niekdajšej lásky a Matildinho otca vyrovnala so cťou. A bez desiatok práškov na upokojenie, ktoré sú v Hollywoode in a rozmaznané celebrity ich do seba sypú aj pri banalitách, napríklad keď si zlomia necht… Tiež nehľadala zabudnutie vo fete, ktorý v Továrni na sny zoženiete skôr ako brufen. Zostala silná pre svoju dcéru a naplno sa venovala práci, čo jej prinieslo úspech v podobe nominácie na Oscara za film My Week with Marilyn (mimochodom, v ňom nestvárnila úlohu Marilyna Mansona, ale Marilyn Monroe, keby ste náhodou nevedeli ?? ). Teraz prišiel konečne čas na lásku. Tak nech im to s Jasonom vydrží. Aspoň tri roky. ( Sme v Hollywoode, musíme byť realisti).

Michelle, Jason a Matilda na spoločnom, veľmi diétnom obede. Táto prvá fotka je na nezaplatenie. Chcelo by to palacinky so šľahačkou, však, Matilda? Ja ťa chápem ??

 

 

 Michelle odcestovala na Comic Con, aby predstavila svoj najnovší film „Čarodejník z krajiny OZ“ a Matildu zatiaľ strážil Jason

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk