Miranda Kerr nemá flintu, ale Flynna

pridal sugar 18.7.2012 o 22:31


Miranda nehádže flintu Flynna do žita.

Malý Flynn, ktorý vznikol spojením dvoch pekných ľudí: Mirandy Kerr a Legolasa zvaného aj Orlando Bloom, patrí k tým celebritným deťom, ktoré sa vydarili. Žiadna brada, ktorou by rozrýval chodník, nijaké odstávajúce uši zachytávajúce signál materskej planéty Lady Gaga. Flynn je zlatučký a vyvoláva podobné ňuňuňu emócie ako keď vidíte šteniatko. A keď dlží tú svoju modlú tašťičku, tak by som ho celého spapala, že hami-ham. Takto zvyknem hovoriť, keď vidím deti alebo tie šteniatka. Ako retard. Zbadám ich a celá znežniem, zdementniem z ich rozkošnosti a slovami sa snažím komunikovať s ich „zlatulinkatosťou.“ Skrátka si nemôžem pomôcť. Skomolené zdrobneniny a slová, ktoré ani neexistujú ovládnu moje rečové centrum.

Niekedy premýšľam nad tým, že ak budem mať raz dieťa jeho prvé slová budú asi: „kakaníčko“, „hračička“, „svetríček“, „knižôčka“, „farbičky“, „papieriček“. Ak budem mať chlapca, mohol by mať neskôr dosť veľký problém začleniť sa do kolektívu (Chlapci, ahojček, kedy si ideme zahrať ten futbalík?“) Musím na sebe popracovať. Nejako sa obrniť proti všetkej tej „loztomilosti.“

 

Miranda a Flynn včera v New Yorku…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 …a na letisku

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk