Batman ide do kín! Batman ide do kín! Batman…!!!

pridal sugar 19.7.2012 o 12:22


Už ste to počuli? Batman ide do kín!!! Batman ide… „ Dobre, dobre, už sa nejdem opakovať, lebo keby ste mi mohli dať cez monitor facku, už by som mala červené líce. Na „The Dark Knight Rises“ alebo ak chcete „Návrat temného rytiera“ sa teším ako decko.  Malo by to byť to najlepšie a najakčnejšie čo toto leto uvidíte. Samozrejme, pokiaľ  na pláži nestretnete pózovať nahú Courtney Stodden s červeným plavákom v ruke…

Herci z „The Dark Knight Rises“ sa už stihli poprechádzať po červenom koberci v USA a Londýne, kde premiéra tretej, a teda záverečnej časti „príbehu o ušatom superhrdinovi“ už prebehla. K deju nám stačí vedieť to, že Batmana (Christian Bale) obyvatelia Gothamu zatratili, pretože na svoje vypracované plecia vzal činy, ktoré nespáchal. Ich skutočným vinníkom bol Joker (alias fenomenálny Heath Ledger), ktorý by určite vyhral súťaž o najširší úsmev. A najšibnutejšieho záporáka evar. V tejto časti prevzal žezlo antihrdinu Bane (Tom Hardy), ktorý pripraví Batmanovi horúce chvíľky. Tým nemyslím bublinkový kúpeľ a masáž. Netopierí muž si bude musieť opäť obliecť svoj sexi kostým, postaviť sa Baneovi  a získať svoju zašlú slávu. Podarí sa mu to? (Teraz sa cítim ako Ada Straková, keď na estévečke zahlasovala program). Do deja sa primoce aj Catwoman ( Anne Hathawa) s hrubou vrstvou červeného rúžu na perách. Ďalšou femme fatale bude Marion Cotillard a novým prišelcom bude aj Joseph Gordon-Levitt. Nuž a potom sa môžeme tešiť na starých známych hercov ako Garyho Oldmana a skutočných „oldmanov“ Morgana Freemana (75) a Michaela Caina (79). Oboch deduškov ľúbim. Majú šarmu na rozdávanie.

Pár viet chcem ešte venovať londýnskej premiére. K niektorým veciam sa nedá nevyjadriť. Napríklad Christian Bale. Ten dokáže vyzerať úžasne príťažlivo, ale aj ako robotník – kopáč kanálov po veľmi dlhej šichte. Na premiéry chodí zásadne strapatý a rozgajdaný akoby polhodinu predtým vyťahoval v záhrade burgyňu. Vo filme sa mi ako elegantný milionár Bruce Wayne rozhodne páči viac. Jeho žena Sibi Blazic sa k nemu dokonale hodí, pretože vyznáva podobný „mámvpiči“ štýl (asi obaja vyrastali na Nirváne). Na premiére vyzerala celkom k svetu, ale väčšinou nosí (vždy rozpustené) vlasy tak, že jej nevidno pol tváre. Nuž a potom je tu Anča Hathaway. Nad jej krátkymi vlasmi sme si už všetci poplakali, ale veď aj krátky účes sa dá nejako upraviť. Či nie? Vlasy si proste trošku pricapkala prehodila na jednu stranu ako kedysi Justin Bieber a bola nachystaná. Kašľať na vlasy, kašlať na nevýrazný mejkap (Joker, ten by ju zmaľoval!), ale tie šaty!!! Prisámvačku, že taký veniec ako má ona okolo krku dávam na vianoce na dvere. Možno ho po premiére zo šiat vypárala a tento rok už nebude kupovať adventný veniec.

Christian „mastný vlas“ Bale a jeho žena Sibi Blazic

 

Anne Hathaway

 

 

Tom „Tvrďas“ Hardy a jeho dlhoročná priateľka Charlotte Riley

 

Joseph Gordon-Levitt dorazil na premiéru sám. Mohol zavolať, rada by som ho sprevádzala…

Marion „francúzsky šarm“ Cotillard

 

Morgan Freeman

Guy Ritchie a modelka  Jacqui Ainsley. Na premiére prezradili, že spolu čakajú druhé dieťa…

“ The Dark Knight Rises“ trailer

A namotávka číslo 2







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk