Christina Milian v bikinách

pridal sugar 20.7.2012 o 20:52


Chlapi, tu máte čokoládku. A úplne bez kalórií, ale to je vám asi fu(c)k.

Je leto. A netreba si to pripomínať iba sústavným púšťaním  Egového vypalováku „Žijeme len raz“ (…slnko svieti rovnako na nás, všetkých spolu, od jazier k moru, poď von pozývam na kofolu… ). Nemôžem si pomôcť, ale tento song  ma chytil za srdce  uši. Dostala som úpal? Možno som dostala úpal, ale aj tak si túto hitovicu ešte párkrát pustím. No čo, nebudem klamať sebe a už vôbec nie vám. Inak, čisto filozoficky, je lepšie, keď  deti a mládež (a ja) počúvajú Egovu „Žijeme len raz“ ako Rytmusov hlboký odkaz zakódovaný do pesničky JEBE. No nie? Jebať či nejebať, to je otázka!

Keďže je to leto, pripomeňme si ho aj peknou Christinou Milian vo veľmi zaujímavých plavkách. Inak viete, že táto deva má už tridsať rokov? Ja som nemala ani tušenie, kým mi to neprezradil gúgl. V podstate o Christine toho veľa neviem, iba to, že kedysi mala nejaké hity a letela viac ako teraz. Aspoň u nás. Tiež si pamätám jej peknú tváričku a to, že v klipoch sa vždy váľa, všelijako natriasa a ukazuje čo môže. Ale to v podstate robí každá pop speváčka, inak by sa producenti nasrali a rozviazali s ňou zmluvu. Tuším to tak nejak chodí v hudobnom biznise. Ale radšej sa spýtajte Slávika. Ten má rozhodne väčší. Prehľad, myslím tým prehľad. Ale ak ste nabúchaný blonďák, tak sa ho radšej nepýtajte. A nikdy sa mu neotáčajte chrbtom. NIKDY. A keď vám spadne mydlo, tak už ste v prdeli. Teda vy nie, ale…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zaujímalo by ma ODKIAĽ vytiahla toto…

 

 

 

 

 

Christina Milian – „Dip It Low“

EGO ft. Robert Burian – Žijeme len raz (Vidíte, rapperi? Ide to aj bez nadávok, dopiči! )

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk