Pri vode si nezabudnite natrieť aj ksicht, priatelia

pridal sugar 22.7.2012 o 13:34


Tuto Avril Lavigne si ksicht očividne nenatrela, a to je v Mexiku! Žiadna Liptovská Mara. Celkovo tejto belorítke slnko neurobilo dobre. Dostala úpal. Ak chcete vidieť jeho  následky, kliknite na pokračovanie.

Avril Lavigne má už dosť rokov – konkrétne 27, aby vedela, že si má na slnku dávať pozor. A neexovať tequilu. Lebo zdá sa, že jej „hukačaka“ správanie na pláži vyvolali tieto dva faktory (chľast a teplo). Avril sa vybrala do Mexika spolu so svojimi kamoškami a toľko radosti a dychtivosti som naposledy videla, keď sa  susedov dvojročný syn kĺzal na šmykľavke za domom. Avril vyzerá akoby oslavovala príchod svojej prvej menštuácie. A možno ju naozaj dostala až teraz. To by vysvetľovalo, prečo sa posledných desať rokov stále správa ako keby bola in da  puberta. Vždy mi liezla táto deva s ružovým a zeleným melírom na nervy. Možno mala na tom veľký podiel moja spolužiačka, ktorá sa na ňu hrala: čierne linky a cez vlasy jej bolo vidieť z očí len málo. A to sme mali pätnásť!!!. Odvtedy som prešla dlhý kus cesty (aspoň dúfam), ale Avril svoj image neapdejtla. No dobre, tuším nenosí tie svoje viazanky, ale viete čo myslím. Prekvap nás aj niečím iným ako vyholenou hlavou, Avril!

Toto nie je jej mama(vraj), ale jedna z kamošiek







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk