Drake a jeho skromný príbytok

pridal sugar 22.7.2012 o 9:56


Freuda by určite zaujímalo, či si Drake veľkosťou svojej haciendy niečo kompenzuje. Lebo povedzme to takto, keby ju našla Snehulienka (teraz nemyslím tú modernú, filmovú, ale klasickú, ktorá aj „izbietky upratovala“) tak by v polovici upratovania padla na zem mŕtva z vyčerpania. Upratať tento „dom“ je najväčší trest na svete.

Na druhej strane, keby ste mali takýto rozľahlý domov, svoje deti by ste videli len na raňajky, obed a večeru (ak by sa im vôbec trikrát za sebou podarilo trafiť do jedálne). Tým pádom by ich vychovával dom a vy by ste mali svätý pokoj. Zábavy by tu mali  deťúrence až-až. Najskôr by ich samozrejme zaujalo súkromné kino. Po týždni (dvoch)? kedy by sa ho nabažili, by si mohli zahrať  biliard, stolný futbal, a ďalšie hry, na ktoré by od vás nemuseli drankať centy. Tu je každá hra zadarmo. V stajniach (ktoré sú na obrázku prázdne) by  na nich iste čakal nejaký poník. Ale žiadny smradľavý, zrobený a nasraný na svoj psí, teda poníkovský život tak, že hryzie detské nohy (takého si pamätám z Bojníc z poníkového kolotoča. Uhryzol jedno dievča, čo bolo predo mnou. Ja som mala dobrého. Myslíte, že je nejaká šanca, že neskončil v Májke?)

Nuž a nakoniec by si išli zaplávať do bazéna, ktorý vyzerá ako prírodné jazero. Pod vodopádom by mohli objavovať „jaskynky“, ktorých sa tu Drake naobjavuje až-až. Ak by sa nejaká „jaskynka“ nechcela nechať preskúmať, tento dom a nejaké dobré víno z vínnej pivnice, ju opojí natoľko, že privolí. Drakova ochranka musí dievčatá odtiaľto vyhadzovať snežnými lopatami. Tak silno sa dá zamilovať do tejto haciendy. A do Drakea samozrejme….

Drake kúpil tento dom za 9 miliónov dolárov. A ty s kým bankuješ, Drake?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drake má doma malé Piešťany…

 

 

 

 

A malú vínnu pivničku

 

 A

plazmy. Tie nemôžu chýbať ani v posilke…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk