Kristen a Rob alebo Snehulienka a Paroháč

pridal poppy 26.7.2012 o 11:45


Je vedecky dokázané, že by každý tretí človek na tejto planéte najradšej ubil Kristen Stewart panvicou. Toto číslo vzrástlo z päť na tri po tom, čo podviedla muža, ktorého blablabla nadovšetko miluje.

Keď časopis Us Weakly zverejnil fotografie Kristen a režiséra filmu Snehulienka a lovec Ruperta Sandersa, len málokto veril, že by herečka bola schopná takto pekne nasadiť svojmu drahému parohy. Ale tak, ako nás Kristen prekvapuje každým dňom, keď aj napriek nedostatku talentu dostáva kopu filmových úloh, tak nás prekvapila i tento krát.

Kristen tvrdí, že išlo o chvíľkové vzplanutie, avšak fotografie hovoria niečo iné. Herečka a režisér mali rande minulý týždeň a na fotkách sa muchlujú v herečkinom aute. Rupert vraj herečke zavolal, že sa chce stretnúť a herečka nelenila, a prišla po neho rovno z posilky. Ja teda neviem, ale ja si chvíľkové vzplanutie predstavujem celkom inak. V prvom rade si predstavujem VEĽA alkoholu. A určite by som si „vzplanutie“ nepredstavovala takto pekne telefonicky dohodnuté len chvíľu po tom, čo som sa parádne spotila v posilke (veď je to jeden raz, tak urobím dojem, nie?!). I keď je pravdepodobné, že k vzplanutiu prišlo ešte počas natáčania a teraz ho spolu len… konzultovali. Herečka o svojom súkromí nikdy príliš nerozpráva(la), no po týchto fotkách sa poponáhľala a verejne sa ospravedlnila komu len mohla, najmä paroháčovi Robertovi – láske svojho života: „Veľmi ma mrzí bolesť a ťažkosti, ktoré som spôsobila svojim blízkym a všetkým, ktorých sa to týka. Táto chvíľková slabosť spôsobila, že som ohrozila najdôležitejšiu vec v mojom živote, človeka, ktorého veľmi milujem a rešpektujem, Roba. Milujem ho, milujem ho, naozaj ma to mrzí.“

Rovnako sa ospravedlnil aj 41-ročný režisér, manžel modelky Liberty Ross a otec dvoch ratolestí: „Úprimne ma trápi bolesť, ktorú som spôsobil svojej rodine. Moja krásna žena a úžasné deti sú všetkým, čo na tomto svete mám. Milujem ich celým svojím srdcom. Modlím sa, aby sme sa cez toto všetko spolu dostali.“ Keby som bola éterická modelka a manžel by ma podviedol s podpriemernou herečkou, ktorá by mu mohla byť dcérou a ešte by verejne kvákal o tom, ako sa modlí, aby sme sa cez všetko SPOLU dostali, pravdepodobne by som mu do polievky pomlela konvalinky. Ale ktovie, toto sú predsa celebrity a tie drží pohromade väčšinou kadečo iné než láska. Takže nebudeme predbiehať a radi si počkáme na to, ako sa k celej situácii postaví nie len Liberty, ale aj Rob (som si istá, že by ho momentálne nejedna ženská ochotne poľutovala a utešila).

Rupert Sanders

Na premiére Snow White sa Kristen aj Rupert tvárili akoby nič. Rupert stískal svoju manželku, Kristen sa snažila vytvoriť na svojej kamennej tvári úsmev (?)

Rob dostal kopanec rovno do… srdca

Po nete kolujú podobné „funny“ fotky

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk