Sexy traky, sexy chlapi

pridal sugar 28.7.2012 o 22:26


Stále mám dilemu ako písať sexi/y. Toto slovo mám radšej s tvrdým. S tvrdým y, samozrejme. „Sexi“ sa mi zdá také… nesexy. (Wow, mám bohatú slovnú zásobu.)

Navyše sexy s tvrdým (y) sa do článku plného chlapov hodí viac. Mimochodom, nie náhodou som vybrala Roberta „Podvedeného“ Pattinsona na úvod. Reku, zabijem dve muchy jednou pikoškou: Dám ho do výberu sexy mužov v trakoch, zároveň sa vyjadrím k megaškandálu, ktorý sa podaril vyrobiť Kristen Stewart a jej zhúlenej vagíne hlave. Jediné, čo ma na Kristeninom podfucku serie, je to, že prepukol počas mojej dovolenky. Sakra, celé leto sa nič nedeje, zahraničné médiá prinášajú každý deň len Rihannu v bikinách, ani Lady Gage sa kvôli teplu nechce obliekať so hovädzieho, uhorková sezóna ako vyšitá a odrazu: Booom. Nejaký debil sa ráno zobudí s myšlienkou, že keď na premiére Batmana vystrieľa kino,  Christopher Nolan ho obsadí do novej trilógie, kde bude hrať hlavného zákeráka. K tomu sa vyjadrovať nejdem. Je to odraz doby, v ktorej žijeme. Už ani na našom malom (nudnom) Slovensku si nemôžeme byť istí, že do nás nejaký psychopat nezačne z dlhej chvíle strieľať. Ak nie to, tak je stále veľká pravdepodobnosť, že nás svojim fárom zmasakruje celebrita. What a Wonderful World!

Ďalšie booom prišlo v podobe neuveriteľnej, neočakávanej a neviemakeješte nevery Kristen Stewart. Fanúšičky Twilightu si trhajú vlasy, majú samovražedné a vražedné myšlienky, Kristen je vykresľovaná ako najväčšia štetka evar, ktorá si zaslúži upálenie na hranici a Roba všetci ľutujú ako Ježiša Krista nesúceho vlastný kríž. Mne je to celé jedno. To,   ale  neznamená, že nemám svoj názor. ?? V prvom rade, by  Kristen mala posilniť svoju ochranku, lebo všetci vieme aké vášnivé dokážu byť  Robove obdivovateľky. V druhom rade, by mala obmedziť húlenie. Lebo len poriadny joint jej musel natoľko zatemniť mozgovňu, že sa so ženatým režisérom olizovala na verejnosti. (Možno sa naňho nenamotala, iba mu „vyjadrovala vďaku“, že ju obsadil do úlohy, v ktorej mala krásou predčiť Charlize Theron.) Je zaujímavé, že vzťah s Robom potvrdila až potom, čo ho pochovala  – svojím verejným vyhlásením, v ktorom priznala, že Roba podviedla, ale „miluje ho, miluje“. Tie slová mohla vysloviť verejne aspoň raz, počas troch či štyroch rokov ich trápne utajovaného vzťahu. Robert by teraz možno vyzeral ako oveľa menší osol. Vždy sa totiž hovorilo, že Kristen si neželá na verejnosti prejavovať akúkoľvek náklonnosť, pretože je veľmi „privátna osoba.“ Zamilovaný Patizón sa to rozhodol rešpektovať. Ako veľmi je Kristen privátna osoba, nám dokázala na fotkách, kde je nacucnutá na režiséra vo svojom aute.

Joseph Gordon-Levitt

 

 

Channing Tatum

 

Andrew Garfield

 

 

Josh Hutcherson

 

 

James Franco

 

 

Hayden Christensen

 

 

Edward „Ed“ Westwick

 

 

Jon Hamm

 

 

Darren Criss

 

Mark Salling

 

 

Robert Paroháč Patizón. Po prevalení škandálu sa odsťahoval z ich spoločného domu. Čo iné mu aj ostávalo…

 

 

David Boreanaz

 

 

Jude Law

 

 

 

Jesse Eisenberg

 

 

Ian Sexyhalder

 

 

Nuž a nakoniec nemôže chýbať mladý Leonardo a jeho tráčiky z Titanicu

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk