A teraz pridáme štipku testosterónu: Thom Evans si na rade!

pridal sugar 28.7.2012 o 17:00


Pozerám, pozerám a zisťujem, že posledné pikošky sú o samých ženských. Pre moje pikoškárske dievčatá tu mám preto  kus poriadneho chlapa. Toto telo sa volá Thom Evans (27). Je to bývalý profesionálny rugbista. Ak chcete vidieť ÚPLNE CELÉ jeho vyšportované „body“, pošlite svojho chlapa nech vám ide uvariť kávu/kúpiť čokoládu/melón a, vy, kliknite na pokračovanie.

Titulok vôbec nevystihuje množstvo testosterónu, ktorým tento škótsky športovec oplýva. Pôvodne mala mať pikoška trochu iný názov, ale neviem ako sa povie „veľká štipka“. Štipisko? Viem, že som mohla použiť napríklad výraz: A teraz si dáme „riadnu dávku testosterónu“, ale ja si rada vymýšľam slová (z nejakého čudného dôvodu si vždy vyberiem tú kľukatejšiu cestu). Sudička, ktorá stála nad mojou postieľkou mala asi krámy, alebo bola po opici. Vybúrila sa na mojom osude ako mohla.

Thom Evans je veľká škótska celebrita. Hoci svoju rugby kariéru ukončil ako 24-ročný kvôli vážnemu zraneniu, média sa oňho neprestali zaujímať. A zaujíma sa oň aj Hollywood, lebo spolu so slávnejšou frajerkou Kelly Brook (32) tvoria veľmi príťažlivý párik. Kelly Brook je neuveriteľne obdarená modelka, ktorá si vyskúšala fotenie pre Playboy aj nejaké tie filmové úlohy. Pamätať si ju môžete z filmu Piraňa 3D (2010), ale je možné, že viac ako na jej tvá, r ste sa sústredili na jej vnady. Tie sa nejakovsky nedajú prehliadnuť. Thom si anglickú sexicu ulovil pred dvoma rokmi. V marci  roku 2011  oznámila Kelly cez twitter, že s Thomom čaká dievčatko. O pár týždňov však potratila. Čo bude ďalej, ani srnka netuší. Pri takýchto dvoch supervyzerajúcich ľuďoch, ktorých živí výlučne telo, je ťažké hovoriť o spoločnej budúcnosti. Navyše keď vezmeme do úvahy hrúbku a dĺžku Thomovho penisu (môže byť takýto penis muž dlhodobo verný???) a Kellyinu slabosť pre slávnych mužov (randila s Jasonom Stathamom a Billym Zaneom) „dávám bolševikovi rok, maximálně dva.“

Thom Evans najnovšie predviedol svoje telo v časopise Attitude

 

 

 

Thom má skúsenosti aj s fotením na Adama. Úplne nahý sa dávnejšie predviedol v špeciálnom kalendári plnom holých športovcov

 

Kelly Brook a Thom sú (vizuálne) silný  pár

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk