Katy Perry má tiež prázdniny. V bikinách.

pridal sugar 28.7.2012 o 15:10


Katy Perry sa už nejaký ten deň vyvaľuje pri hotelovom bazéne v Miami. Miami je na Floride, a tú si dovolí kdejaký chudák. Chodí tam aj náš Kollár, nie? Normálne sa Katy čudujem. Mať jej prachy, už sa húpem v sieti pripevnenej na dvoch palmách, na svojom súkromnom ostrove. Nemám prehnané nároky, stačil by mi aj taký maličký. Hlavne, aby susedil s ostrovom Johnnyho Deppa…

Hey Bitches! Tak som po týždni späť. Vidím, že som tu nikomu nechýbala a pravdepodobne si moju absenciu ani nikto nevšimol. No pekne. Keby som nebola na takúto chladnú ignoráciu zvyknutá z domu, ako najčiernejšia ovca rodiny, asi by som bola vážne otrasená. Ľudkovia, už sa vám prihováram skoro dva roky a vy sa ani neobťažujete lepiť po meste plagáty, že „sugar is missing?“  To vám nenapadlo, že plemenný býk Kollár a Vilo Zarobil Rozboril sa mohli dohodnúť na tom, že ma odstránia? Že už si žiadna fuckin´sugar z nich nebude robiť srandu? Nezabúdajte v akom štáte žijeme. Niekto si napíše niečo o Gorilách, chce to vydať a odrazu je tu rovnaká cenzúra ako po šesťdesiatom ôsmom. Aj celebrity sú jedná veľká mafia. V podstate každý deň riskujem krk, keď do nich štuchám. Som ako Dievča, ktoré koplo do osieho hniezda.

Naozaj to nie je paranoja, preto tieto riadky píšem so stiahnutými roletami. Pre istotu som zatemnila okná ešte aj dekami. V byte je horúco, ale aj odchýlenie kúpeľňového okna znamená nebezpečie. Ťukanie klávesnice je skurv.ne hlučné. Mám pocit, že po mne idú. Dobre počúvajte: Minule som bola v Tescu a bola som si istá, že ma prenasleduje jeden chlap: Najprv sme sa stretli pri regáloch s mliekom a potom pri pečive. Náhoda? Pochybujem. O pár dní neskôr som išla na menu do jednej bratislavskej reštaurácie a hádajte kto tam sedel?! Máziková! Prisahám! Jedla šalát a keď som vstúpila  do miestnosti oči sa nám stretli. Celá som sa rozochvela. Pomaly som vycúvala z reštiky a hneď ako sa za mnou zatvorili dvere, rozbehla som sa ozlomkrky domov. A teraz to najčudnejšie: Chodím po meste a narážam na samé hollywoodske celebrity! Minule som na Bratislavskom letisku videla dvojníčku Megan Fox (chlapi, neuveriteľná podoba aj ja som z nej bola mimo!!!), potom sa ma v jednej parfumérii spýtala teplá verzia Orlanda Blooma: „Môžem nejako poradiť?“ a v kine som narazila na Amandu Seyfried. Už som len čakala, kedy začne spievať „Mamma Mia!“ A čo je najhoršie všade stretávam JUSTNOV BIEBEROV! Po čísle sedem som prestala počítať… Preto určite uznáte, že mi týždenná dovolenka iba prospela. Teda, nezostáva mi nič iné iba dúfať.

 

Tu máte Katy Perry v bikinách , na ktorú som v Blave ešte nenatrafila… Kto veríte v Boha, Krišnu, alebo koho, prosím, modlite sa za mňa. Ale ak ste scientológovia, vyserte sa na to. Posledné po čom túžim je naďabiť na Toma Cruisa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk