Celebritní psíkovia

pridal sugar 29.7.2012 o 14:49


Žiadna celebrita si na 100 percent nemôže byť istá, že jej priatelia sa s ňou kamarátia výlučne pre jej dobré srdce, vtipnú a kamarátsku povahu, obetavosť, inteligenciu a bla bla bla. Nevypočítateľnú lásku k nim však bezpochyby prechovávajú ich štvornohí miláčikovia, ktorí majú ich slávu na saláme. Hlavne, že sem-tam nejakú tú salámu dostanú. ??

Vidíte. A že láska sa nedá kúpiť. Jasné, že sa dá. A neplatí to len u chlpáčov. Každá žena má schopnosť milovať aj toho najquasimodovejšieho Guasimoda, keď jej kúpi kabriolet, daruje kreditku a malú šikovnú Aziatku, ktorá je k dispozícii 24- hodín, aby jej urobila masáž nôh a francúzsku manikúru. Každý muž má zas schopnosť milovať aj tú najpovrchnejšiu povrchnicu pokiaľ táto deva vyzerá ako obrázok. Svet je už raz taký. Teda, my ľudia, sme už raz takí. Ale, čo je vlastne na tom zlé, že niečo za niečo? Možno to precitnutie, že svet nie je ako tie rozprávky, ktoré nám čítali mamy na dobrú noc. Že keď chce Popoluška zaujať (bohatého, mocného) princa najlepšie urobí, ak v troch orieškoch nájde negližé, vysoké topánky a bičík. Deťom by sa nemalo klamať. Spáľte Dobšinského a bratov Grimmovcov a začnite im čítať pred spaním Nový čas. Hneď na začiatku pochopia, že ak chcú zažiť čistú lásku zoženú si toho psa. ??

Celebrity si svojich chlpáčov radi fotia a chvália sa nimi na fejsbúku a twitteri

Dianna Agron

Elle Fanning

Kaley Cuoco

 

 

Bar Refaeli

Danica Patrick a jej vlkodlak

Hugh Hefner

Coco a Ice-T

Kristen Bell

Kendall a Kylie Jenner (nevlastné sestry Kim Kardashian)

Kevin Bacon

Bruno Mars

Ciara

Candice Swanepoel

Emmy Rossum

Kevin McHale







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk