Stretnutie Priateľov po rokoch

pridal sugar 30.7.2012 o 16:24


Neúplné, ale predsa dojemné. Ako stretávka zo strednej po x rokoch.

Okej, ten úvod som poňala viac  dramaticky ako je nutné. Veď seriál Priatelia sa neprestal natáčať pred 20 rokmi, ale pred… dvanástimi. Wow, ten čas fakt rýchlo beží. (Ako si vôbec dovoľuje, takto rýchlo bežať? Há?! Spomaľ… Máš privysokú rýchlosť). Ale aj tak. Všetci hrdinovia sú zatiaľ živí a zdraví (modlimééé sááá) a určite na seba naďabia častejšie ako o ich stretnutiach píšeme my. Matt LeBlanc a Lisa Kudrow alebo Džouvi a Fíbí, na seba narazili na Showtime TCA párty, na ktorú boli pozvané hviezdičky seriálov, ktoré produkuje práve táto spoločnosť. Ak ste o tom nevedeli tak Matt LeBlanc sa objavuje v šou „Episodes“ a Lisa hrá v seriáli „Web Therapy„. Takže  aspoň je o nich vidieť (a počuť),   narozdiel od takého Matthewa Perryho. Spomínam ho preto, lebo je ho strašná škoda. Môj zlatučký Čendler Bing. Mal našlápnutú skvelú filmovú kariéru, ale drogy… Viackrát bol na odvykačke (už počas Priateľov) a mám silného tušáka, že Matt stále fetuje prvú ligu. Kiež by som sa mýlila (spoň sa na ňom bulvár neživí ako na Lindsay & Co.)

Mimochodom, čo sa týka času a jeho rýchlosti, ten sa podpísal aj na tvárach Lisy a Matta. Niet sa čomu čudovať, veď už dávno to nie sú tí „veční tridsiatnici“ z Priateľov. Matt pred pár dňami oslávil 45 rokov. Ja viem, zvykli sme si na jeho havranie vlasy a tieto prešedivené nás trochu mätú, ale keď si uvedomíme jeho vek, tak vlastne vyzerá super. A aspoň sa nefarbí ako Stallone, Travolta, Vladimír Mečiar či Bruce Willis (ale ten sa ale farbí o poschodie nižšie…just kidding). Lisa dnes (zhodou okolností) oslavuje fucking 49 rokov! Takže na nejaké tie vrásky má právo. Stále sa však na seba podobá, s plastikami to nepreháňa, a to je vždy ta lepšia cesta. Happy Birthday, Lisa!

 

 

Lisa a Matt na Showtime TCA  párty

 

 

 

 

Matt a Don Cheadle

Niečo pre fanúšikov Priateľov…

Niečo pre ČAS, aby sa uvedomil…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk