Taylor Swift ulovila Kennedyho

pridal dominique 1.8.2012 o 5:45


Nie však toho, ktorý vám ako prvý napadol. Taylor (22) sa dlho nevedela zotaviť z rozchodu s fešným a skúseným spvákom Johnom Mayerom. Dokonca o ňom skladala songy. V Hollywoode sa však srdiečka hoja akosi rýchlejšie a nikto nechce čeliť vlnám paparazzov sám, a tak sa dala dokopy s mužom so silným menom – Kennedy.

Conor Kennedy a muž to je asi príliš silné vyjadrenie. Skôr s chlapcom menom Kennedy. Nie je to náhoda. Mladý má iba osemnásť rokov a je vnukom Roberta F. Kennedho, takže pracovať v mekáči, zatiaľ čo jeho milá zarába milióny, nemusí.

O tom, že je to vážne (teda v rámci toho, že on má osemnásť) svedčí aj fakt, že Taylor trávila víkend s jeho rodinou v Hyannis Port v Mass. Dokonca si zašli do obyčajnej pizza reštaurácie pre smrteľníkov. Kučeravý chlapec má dobré školy a vidieť to aj na jeho správaní. Podľa pracovníkov reštaurácie sa správa ako dokonalý gentleman – otvorí dvere, pomôže usadiť na stoličku. Nuž, vieme o čom bude spievať Taylor najbližšie…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk