Premiéra „Total Recall‘ alebo Jessica Biel vs. Kate Beckinsale

pridal sugar 2.8.2012 o 13:41


Dve sexice v jednom filme. Colin Farrell k tomu. A žiaden Arnold Schwarzenegger. Všetci si prídeme na svoje, priatelia.

Rozhodnúť, ktorá je lepšia (samozrejme v zmysle krajšia), je pri týchto dvoch herečkách veľmi ťažká úloha. Ešteže to nemusím rozhodnúť ja a nechávam to plne na vás. Ak to budete posudzovať podľa tejto pikošky, budete to pre vás o trošku ľahšie. Dievčatá sa totiž na premiéru filmu „Total Recall‘ v Los Angeles obliekli.. .neočakávane. V ksichte boli krásne ako vždy. Žiaden zlý mejkap na štýl Courtney Stodden, alebo Johnnyho Deppa v Nožnicovorukom Edwardovi. Ee. Čo sklamalo a  prekvapilo boli ich šaty. Kate Beckinsale obišla ešte pomerne dobre. Jej šaty pripomínali zvlečenú kožu nejakého plaza, ale stále to boli šaty pripomínajúce hollywoodsku červenokobercovú pompéznosť. Ale čo so sebou vyviedla Jessica Biel je pre mňa nepochopiteľný zločin.

Keby som bola gay a módny policajt v jednom, najskôr sa rozčúlim, potom sa rozplačem a  následne sa upokojím kvalitným zábalom vlasov  a belgickou čokoládou. Až následne napíšem niečo pichľavé na Jessicinu adresu. Na jej dokonalú, vyšportovanú, beztukovú postavu sa dá navliecť všetko, naozaj všetko a ona si obliekla ružové čudo, ktoré jej tak opticky tak zväčšilo boky, že by jej ich závidela aj naša Moravianska venuša. A ten náhrdelník… Večne sa mi stáva, že keď idem von (a ponáhľam sa) a chcem si zavesiť niečo na krk, bojujem so zauzlenými náhrdelníkmi, ktoré sa do seba zamotajú a vytvoria jednuveľkú guču, ktorá mi nebezpečne zvýši tlak. Podobnú guču má na sebe aj Jess a je to dess. Colin Farrell našťastie nesklamal, veď čo už pokazí krásny chlap v Dolce&Gabbana obleku. Tí muži to majú o toľko ľahšie! Žiadne krámy, žiadny strach z neočakaváneho tehotenstva, žiadne hodinové líčenie a vyberanie šiat, aby vás vaši známi spoznali… „Total Recall‘ je prerábka filmového hitu z roku 1990, v ktorom hrala hranatá čeľusť Arnolda Schwarzeneggera a vtedy ešte bezvrásková a bezchybná tvár Sharon Stone. Tento film som videla len nedávno a napriek zaváňajúcej starine (a tej čeľusti) ma to bavilo. Uvidíme, ako ma to bude entrtejnovať v kine.

 

Trejlerík







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk