Hugh Jackman začal predávať Nota Bene

pridal sugar 6.8.2012 o 21:29


„Kúpim si desať rožkov a paštéku, alebo Sladkú pani? Hmm…“

Začínam veriť teórii, ktorá sa posledné mesiace šíri po internete: Hugh Jackman je v ohrození! Snaží sa ho zdiskreditovať istá tajná skupina, ktorá si hovorí ZNMFNDNHJ(ci) (Združenie Nasratých Manželov a Frajerov, ktorí Nevyzerajú tak Dobre ako Namakaný Hugh Jackman). Nuž a títo vplyvní ZNMFNDNHJ(ci), ktorých moc siaha až do Hollywoodu (zrejme kávičkujú so slobodomurármi a natáčajú židom kudrlinky – keďže práve tieto dve skupiny ovládajú Továreň na sny) sa rozhodli ženám božského Hugha znechutiť. Najali si fantastických (rozumej sadistických) maskérov, ktorí nám Hugha najskôr doondzili vo filme Bedári, kde vyzerá ako bláznivý profesor matematiky a teraz sa rozhodli zaútočiť znova. Hughovi nasypali do kávy tie isté omamné drogy a na nakrúcaní nového Wolverina v Austrálii ho doriadili podla posledných výkrikov bezďáckej módy (to znamená, že kričíte, keď ho vidíte).

Je možné, že som si skupinu ZNMFNDNHJ(cov) vymyslela, ale to len preto, že fakticky neviem prísť na to, prečo si Hugh dá so sebou robiť tieto hrozné veci. Veď je Wolverin! Má ostré titánové pazúre! Každému maskérovi, ktorý ho takto doriadi, by mal  poďakovať tým,   že mu vyberie smietku z oka… Viem, Wolverine je podľa komiksov tulák… Ale prečo z neho robiť rovno somráka, ktorý kradne káble aby mal na chlast a… ďalší chlast? Ak aj nejaká tajná skupina pracuje na tom, aby sme zabudli na jeho sexepíl má smolu. My ženy, totiž dobre vieme aké telo a tvár sa pod tými fúziskami a handrami skrýva. Vŕŕŕ a mňááu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 TOTO je Wolverine akého poznáme

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk