Brigitte Nielsen je d(r)áma

pridal sugar 7.8.2012 o 10:38


S Brigitte Nielsen musí byť strašná sranda. Teda pokiaľ nie ste jedným z jej štyroch synov. Okrem toho, že je vaša matka na tom tak zle, že sa za denného svetla ožiera ako bezdomovkyňa v parku, musíte v dome pátrať po dobre skrytom alkohole a sem-tam jej skontrolovať pulz, aby ste si boli istí, že len spí…

Brigitte Nielsen (49), ktorú veľmi dobre poznáme ako zlú čarodejnicu z Fantaghiro, vyzerala už aj lepšie. Viete, napríklad vtedy, keď sa neváľala ožratá na verejnosti. Mimochodom, ploskačku som nevidela dlho (jeden bezdomovec túlajúci sa okolo nášho baráku ju mal vždy po ruke a zanechával za sebou kilometrový smrad… asi kvôli tým nohaviciam, ktoré neboli špinavé len preto, že boli naposledy prané… nikdy.) Brigitte, má šťastie, že sa od toľkého alko blaha tiež neposrala, lebo už aj tieto fotky sú pre silné žalúďky. Keď sme pri tých ploskačkách, to už nemá táto teta  ani na  kvalitnú fľašu vodky, dofrasa? Veď, keď sa človek rúti priamo do pekla, nech to ma aspoň štýl. Brigitte má, ale zjavne v piči nejaký štýl, hlavne, že má v žilách viac chlastu ako krvi.

Brigitka, ktorá je pôvodom Dánka, má problémy s alkoholom už dlhé roky. Okrem chlastu sa liečila aj zo závislosti na drogách. V jej prípade však pre ňu mastná celebritná klinika asi neurobila maximum. Možno by mala zájsť na panáka sódu s Mojsejom a vytiahnuť z neho nejaké tipy, aby „zúrila“ len občasne. V súčastnosti vyzerá ako (prepitá) ohorená Nemka, aké stretávame na dovolenkách v zahraničí a pritom to bola kedysi taká kosť! Prezývali ju Amazonka, kvôli jej výške (má 182 cm) a vyšportovanej postave. Vďaka figúre, zaujímavej tvári a obrovským silikónom bola hviezdou osemdesiatych a deväťdesiatych rokov. S hranatou čeľusťou Arnolda Schwarzeneggera si zahrala vo filme Red Sonja, kde chodili obaja veľmi sporo odetí. O rok neskôr spoznala ďalšieho svalnáča Sylvestra Stalloneho a holúbkovia si vymenili obrúčky. Vydržalo im to až dva roky. Brigitte bola dokopy vydatá päť krát. Po roku 2000 to s jej kariérou išlo z kopca a úlohy dostávala len v reality šou (to je vždy posledný stupeň pred totálnym pochovaním na Hollywoodskom cintoríne slávy). Tie jej reality šou boli napríklad o jej výpovedi ako bojuje s alkoholom a drogami (uhmmmm) a o jej záľube v plastikách, ktoré na nej už nejako nevidno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brigitte sa vybrala do kríkov, aby si uľavila cez jednu z troch dierok, výber už nechám na vašej fantázii. Skúsme veriť, že len zahliadla tatka Šmolka, ktorý ju volá, že jej ukáže svoj malý domček

 

„Tatko Šmolko, kde si sa stratil? Halóóó! Jéééj Šmoulinka, ty si ale zlatučká, nemáš trochu koksu?“

 

Brigitte za mlada

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk