Ha! A nachytali sme vás na hruškách Ashtonko a Mila

pridal sugar 8.8.2012 o 15:16


No nie tak celkom na hruškách, ale na Bali. Párik, ktorý je už párikom viac ako dva mesiace (hoci to na verejnosti popierajú) sa vybral na romantický víkend na tento indonézsky ostrov.

Viete čo mi práve napadlo? Byť paparazzom nemusí byť vôbec také zlé. Samozrejme na Slovensku nestojí tento job za nič. Striehnuť v aute pred vilou na Pereši a modliť sa, aby prišiel Mojsej domov po štvornožky, nie je veľmi lákavé. Ani čakať pred domom nejakej playmateky a byť neustále pripravený cvaknúť toho pána, prípadne celú skupinu mužov, ktorá tam cez noc vojde a vyjde. Ale byť takým hollywoodskym paparazzom…To vás šéf pošle na Bali, aby ste  priniesli dôkaz, že Mila a Ashton to spolu robia. Vy sa vyškrabete na palmu, urobíte pár záberov a zvyšný čas do odletu vášho lietadla, trávite popíjaním chladených exotických nápojov, čľapkaním sa v teplučkom, priezračnom mori a postovaním obrázkov  vášho hotela a pláže na fejsbúk. Veď nech vám doma závidia… Fuck, asi zmením robotu.

Takže Ashtonko a Mila (z jej mena nejdem robiť zdrobneninu, lebo nemôžem zmeniť Mila rezy na čokoládu Milku, na to sú až príliš dobré, tie rezy, mňam) sa už nemôžu vyhovárať, že spolu nerandia. A prečo by sa aj mali? Veď Ashton je už rozvedený a Mila je bez záväzkov. A navyše nie je to jedna z tých vypatlaných blondín – zlatokopiek, ktoré tvrdili, že s Ashtonom spávali v jeho dome, zatiaľ čo bola Demi preč. Takže Pán Káčer sa nemá (už) za čo hanbiť. Nuž a Demi, tá sa hádam spamätá. Mala by si brať príklad od staršej celebritnej  kolegyne Madonny: tá strieda ušiakov ako a kedy sa jej zachce a chod ich vzťahu diktuje len a len ona. Ale Demi asi túži po SKUTOČNEJ láske a nie mladom býčkovi, čo na ňu na rozkaz vyskočí, inak bude zle nedobre a žiadne vreckové!

 

Káčer a Mila na Bali

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk