Naomi Campbell a jej lysiny na hlave

pridal dominique 9.8.2012 o 12:28


O Naomi sa už dlhšie špekuluje, že je bez vlasov a nosí parochne. A aj Rihannine parochne zostávajú pod rúškom tajomstva. Ako je to naozaj s černoškami a ich vlasmi, mi včera prezradila redaktorka londýnskeho fashion magazínu Black Hair (úplne vážne).

Černoškám sa vlasy upravujú oveľa ťažšie oproti nám či Aziatkám. Sú oveľa suchšie, kučeravejšie a je takmer nemožné rozčesať ich klasickým zúbkovým hrebeňom. Väčšina z nich, tak ako aj Naomi, preferuje vlasy rovné a hladké. Ak by si ich mali žehliť, tak by pred zrkadlom strávili pol života. Parochne vyzerajú neprirodzene a nemôže sa v nich kúpať, tak to vymysleli takto. Vlastné vlasy im zapletú do malinkých vrkôčikov po celej hlave. Zoberú obrovský trs vlasov, ktorý omotajú okolo hlavy a pomocou ďalších vlasov a nití doslova prišijú na spomínané vrkôčiky. Na vrch hlavy potom pripevnia menšie trsy, aby účes vyzeral prirodzene. Šikovná kaderníčka zvládne tento proces za päť – šesť hodín a naozaj by ste nikdy nepovedali, že vlasy nie sú ich. Týmto spôsobom si ich šetrí Rihanna. Naomi to má o niečo ťažšie, pretože v dôsledku ich neustáleho chemického žehlenia a manipulovania v minulosti sa jej na hlavne začali vytvárať lysiny, a teda aj prišívanie vlasov nie je také dokonalé.

Takto jej vodný živel stiahol vlasy naposledy.

V minulosti…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk