Dokonalé telo Megan Fox bez tehotenského bruška…

pridal sugar 10.8.2012 o 16:04


 …je ešte aj teraz možné vidieť v komédii „This Is 40“. Je to jedna z posledných Meganiných filmových úloh, predtým ako sa spermia jej manžela Briana Greena s víťazoslávnym pokrikom prevŕtala do jej vajíčka.

Treba vás hneď na začiatku upozorniť, že Foxica vo filme nie je hlavná postava a ani sa nedá charakterizovať ako vedľajšia postava, skôr postavička. Niekto by mohol povedať, že sa vo filme objaví iba preto, aby sa tam objavilo aj jej  bezchybné telo a ksichtík vyšperkovaný plastikami do dokonalosti, ale to predsa… JE PRAVDA! Načo si klamať. Megan Fox v spodnom prádle je rozhodne veľkým lákadlom, ale pre samotný dej filmu má len malý význam (takže, ak si budete kupovať drahý lístok do multiplexu len kvôli nej, nerobte to, viac ako 5 minút na plátne nebude).

Komédia „This Is 40“ sa zaoberá manželmi Debbie (Leslie Mann) a Petom (Paul Rudd), ktorí prežívajú krízu stredného veku. A tiež riešia to, že ich manželstvo už nie je romantické ako kedysi ( príklad: Pete serie a Debbie si zatiaľ umýva zuby). Nuž pred stereotypom neunikne nikto a nič. Spomínaní herci si už zahrali manželov vo filme „Knocked Up“ alebo teda „Zbuchnutá“ v hlavnej úlohe s Katherine Heigl a Sethom Rogenom. Tento film nespomínam náhodne, lebo ide o akési jeho voľné pokračovanie, pričom má film pod palcom ten istý režisér  Judd Apatow. Divné je len to, že hoci sa teraz príbeh sústredí na Leslie Mann a Paul Rudda,  Katherine Heigl a Seth Rogen sa vo filme neobjavia ani na chvíľku. Dokonca ani na takú krátku ako Megan Fox. Nuž asi si s režisérom nesadli tak ako ich starší kolegovia. Prípadne Seth Rogenje v reálnom živote Katherine Heigl ešte odpornejší ako na začiatku filmu „Knocked Up“, keď si uvedomila kto ju skutočne Knocked Up“. Kto vie, nech povie.

Meganina úloha je veľmi sexy (ako vždy)

 

 

 

 

 

 Leslie Mann a Paul Rudd v „pokračovaní“ Zbuchnutej

Tehotnej Megan Fox bruško takmer nevidno. Na takú Jessicu Simpson, ktorá vyzerala, že porodí minimálne mláďa vorvaňa. rozhodne nemá. Ani zem sa jej pod nohami neotriasa…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk