Telenovela „Podvedený upír“ pokračuje!

pridal poppy 10.8.2012 o 11:29


O tom, ako Kristen doma plače do vankúša, ako chce celý svet zachrániť Roba a o tom, ako sa (ne)schyľuje k rozvodu…

Týždeň v živote bulváru je VEĽMI dlhá doba. Za taký bulvárny týždeň sa stihnete zosobášiť, byť tehotná, rozviesť sa, vyholiť si hlavu a ísť na liečenie. Veľa sa toho deje aj v životoch hlavných postáv seriálu Snehulienka a paroháč, ktorý spustila aférka Kristen  Stewart (22) so ženatým režisérom Rupertom Sandersom (41). Manželka anglického režiséra, modelka a herečka, Liberty Ross, najnovšie všade chodí s krížom na krku, aby sa ochránila pred ničiteľkami šťastných manželstiev (no, šťastných…keby to bolo také skvelé manželstvo, hádam by ju Rupert nepodviedol, hmm?). Takto vyzbrojená sa pani Parohatá vybrala aj do právnickej kancelárie, a keďže už mala jeden výrazný doplnok na krku, svadobný prsteň tentokrát vynechala (pravdepodobne ho vrátila manželovi počas rodinného obeda deň predtým. Či jej pri Rupertovi aj chutilo to už nevieme). Nedajte sa však oklamať celebritou kráčajúcou k právnikovi! Nemusí ísť hneď o vyplnenie rozvodových papierov. Nikto nevie, čo sa deje v hlave takej celebrity… Je vysoko (ne)pravdepodobné, že sa Liberty snaží celú vec dať do poriadku, ale právnika možno navštívila kvôli nejakému update-nutiu manželskej zmluvy (niečo ako: „Keď manžel klientky Rupert Sanders svoju manželku, klientku Liberty Ross podvedie, klientka má v takomto prípade výslovné právo manžela vykastrovať bez použitia anestézy“).

Kým sa Liberty Ross (alebo bulvárne médiá) nevie rozhodnúť, či svojho drahého kopne do zadku alebo nie, Kristen leží doma a fňuká nad svojím ťažkým životom. Istý časopis dokonca informoval, že sa vykašľala na Londýnsku premiéru svojho nového filmu „On the Road“, aby mohla zostať doma, zožrať aspoň tonu zmrzliny a ignorovať osobnú hygienu. „Kristen na premiéru On the Road nepríde – je príliš zahanbená na to, aby ukázala svoju tvár na verejnosti, “ uviedol zdroj (ja sa jej ani nečudujem, tiež by som sa bála, že ma nejaká Robova nadržaná fanynka bodne hrdzavým nožom). Naopak, Robovi momentálne nechce ublížiť nikto. Denno-denne mu vraj príde kopa darčekov a kvetov (a dokonca zopár ponúk na sobáš), s cieľom utešiť ho a rozveseliť. Rob, ako správny paroháč gentleman, posiela tieto súcitné dary do domovov dôchodcov a nemocníc. Médiá momentálne vyčkávajú na Robove plánované rozhovory v televíznych reláciách, kde má herec promovať svoj nový film Cosmopolis. Oh, a pokiaľ ide o premiéru tohto filmu, ani na ňu Kristen nepríde. „Ochranka bola informovaná, že Kristen má zakázaný prístup na červený koberec či afterparty.  Dôvodom takýchto opatrení je fakt, že s ňou Rob nechce komunikovať. Herečka by totiž takúto príležitosť mohla využiť na osobné účely a na premiére je akákoľvek dráma nežiaduca. Kristen by navyše odpútala pozornosť od samotného filmu a producenti o takúto publicitu nestoja, “ uviedol zdroj. Krista Bendová, Kristen, ty si si to naozaj posrala.

Liberty a jej kríž, ktorý nesie na pleciach krku. Paparazzi ju vymákli na ceste do advokátskej kancelárie

Liberty s deťmi, Skylou (7) a Tennysonom (5) bez svadobnej obrúčky. Niektoré médiá informovali, že Liberty a Rupert začali chodiť do manželskej poradne…

Preťahovač dvadsiatok svoj prsteň nosí, veď čo mu aj iné ostáva, keď „veľmi túži  zachrániť svoje manželstvo.“  Zaujímalo by nás, či mal obrúčku na sebe aj vtedy keď  prstami skúmal Kristeninu vagínu… Tiež ho veľmi „nenápadne“ ukazuje pred paparazzmi

Will Ferrell o Kristen Stewart (vtipné, len prežite tú reklamu na začiatku)

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk