Kate Upton a Miranda Kerr pre pánov

pridal sugar 12.8.2012 o 14:33


Supermodelky Kate Upton a Miranda Kerr a ich fotky, ktoré sú vzrušujúcejšie než olympijská jazda bratov Hochschornerovcov.

Modelky sú na dve veci: Aby chodili po móle oblečené a vo fotoštúdiu zas neoblečené, často aj naopak. Takéto protichodné správanie, ktoré vyžaduje ich práca, je dobrá schiza, keď k tomu ešte pripočítame ich málo napapaný žalúdok, je zázrak, že neskáču z okien, mostov a podobne. Kate Upton a Miranda Kerr zatiaľ túto náročnú prácu zvládajú na jednotku. Možno aj preto, že v ich luxusných apartmánoch umiestnených vysoko v mrakodrapoch sa nedajú otvoriť okná, lebo by ich to hneď vycuclo von a pri ich mušej váhe by poletovali ako igelitová taška. A hoci vyzerá Miranda ako tintítko a Kate viac ženskejšie, nemyslite si, že Kate je nejaká obryňa. Maximálne tak výškou. Pri jej 178 cm sa jej 58 kg stratí ako nič. A kto hovorí, že je tučná, poviem vám len jedno: Také kozy ako má ona, by väčšina mužov vyvážila zlatom a diamantmi a možno by ešte pridali aj svoju zdravú prostatu, aby ich mohli omakať a nastriekať na ne… šľahačku.

 

Kate Upton (20) v časáku Contributor

 

 

 

 

 

 

Miranda Kerr v časopise Harper’s Bazaar ukazuje – okrem iného – čižmy, ktoré kedysi nosili naše mamy. Móda sa vracia, aj tá topánková!

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk