Päť Spice Girls zjednotilo päť kruhov

pridal sugar 13.8.2012 o 13:39


Spice Girls sa na jeden večer dali opäť dokopy. Konkrétne včera, pri záverečnom ceremoniáli Olympijských hier. Ich vystúpenie bolo zaujímave, ale spievať a zároveň sa držať tyče na idúcom taxíku, aby ste sa v metrových opätkoch nezdrbali pred osemdesiattisícovým davom, je pomerne náročné.

Tak sme sa s kamarátkou, s ktorou sme najväčší anglický koncert evar, pozerali každá vo svojej obývačke, cez facebook zhodli, že usporiadatelia mohli radšej nechať spievať spevákov cez playback. Keďže väčšina z nich robila okrem spevu aj rôzne šialené kúsky, pričom najfrekventovanejšia bola cesta limuzínou alebo taxíkom, spev značne utrpel. Najmä pri Jessie J, ktorá dostala počas šou  naozaj veľký priestor až mi je to divnô. S kamoškou sme pri klávesniciach tŕpli, či sa Jessie alebo Spiceky nezdrbú zo svojich idúcich štyroch kolies, ale nakoniec sa žiadne faux-pas nestalo. Mel C, ako bývala Sport Spice, sa na chvíľu od svojej tyče odlepila a robila macherku (v dobrom), ale potom sa zas tyče chytila lebo sa nebezpečne rozkolísala.

Nápad vysadiť Spiceky na taxíky bol naozaj efektný, k spevu sa už vyjadrovať nejdem (aj keď Mel B, Mel C a Geri Halliwell to vždy zachránia). V speve má u mňa jednoznačný prím Liam Gallagher, ktorý to na Olympijskom štadióne odpálil s večným hitom Wonderwall. Nezavesili ho za nohu (ani inú časť tela) do prievanu, ani ho nevozil okolo štadióna traktor, proste len stál na mieste a spieval. A to na zážitok úplne stačilo. Navyše neskutočne dobre vyzeral! Keď sme pri výzore, Spicekám sa musí nechať, že napriek tomu, že už dávno nemajú dvadsať a ani tridsať, vyzerajú fakt dobre! U Victorie (38) je to jasné a neprekvapivé, Geri Halliwell (40) si stále udržuje útlu vyšportovanú postavičku, ktorou len tak odrazu prekvapila pred rokmi. Mel C (38) už snáď nemá depresie a to sa odrazilo aj na jej figúre, ktorá je úplne rovnaká, ako keď sa Spice Girls v 1996 preslávili piesňou “Wannabe”( tú si zaspievali aj pod piatimi kruhmi a pridali aj pieseň  “Spice Up Your Life”. ) Čo sa týka Mel B (37) tá mala vždy krásnu, pevnú černošskú postavu s pekným zadkom a keďže na sebe maká a vydáva knižky a DVD-čka o cvičení, udržiava sa stále fit ako náš Zoro Czobor. Nakoniec som si nechala Emmu Bunton (36), ktorá s kilami navyše dlho bojovala. Teraz je však tiež pekne štíhla. A teraz mi povedzte, či nie ste ich vekom uvedeným v zátvorkách zaskočení? Áno, ČAS LETÍ ako Jessie J v limuzíne. A áno, majú už fakt toľko.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo zákulisia a skúšok

 

Liam Gallagher si zaspieval Wonderwall

 

 

 

 Jessie J si mohla urobiť niečo s vlasmi, aby nevyzerali ako natočené deň predtým…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk