Takže deti, toto je vaša nová Hana Montana

pridal sugar 13.8.2012 o 10:37


Teraz má kratšie vlasy ako jej otec, starý Billy Ray Cyrus.

ODKAZ PRE NAJMENŠÍCH: No tak, pšššššt, neplačte detičky. A hlavne sa na chvíľu vyvarujte tupých a ostrých predmetov. Veď v seriáli bude mať Hana, teda Mile, y naveky svoje dlhé, krásne vlásky. A ak chcete, tak si všetky vaše peračníky, zošity a tašky, z ktorých sa Hana Montana usmieva, môžete prekresliť fixkami. Ja by som navrhovala zamaľovať ich načierno, ale nechám to na vás. Môžete Hane len skrátiť účes, aby sa podobala na tú súčasnú. A rovno jej aj primaľujte fúzy, aby bolo veselo. Alebo ju rovno prekreslite na Justina Biebera, len v tom prípade nekreslite tie fúzy…

ODKAZ PRE PIKOŠKÁROV: Byť tým veselým kaderníkom, rýchlo si zbalím pár švestiek, vybavím falošný pas na meno Carlos del café Macchiato a odídem do Mexika. Lebo starý Cyrus už určite leští svoju brokovnicu. A tým nemyslím nič iné ako BROKOVNICU. Pre Mileyinho otca je siahnutie na jemné, lesklé, voňavé vlásky jeho dcérky poslednou kvapkou. Odpustil jej všetko. To, že fajčí, popíja, hulí, dokonca aj tu tortu s penisom, ktorú olizovala vo všetkých médiách. Ale potom nechala nejakého Liama Hemswortha, aby jej navliekol na jej ľúbezný  prstík  šuter! Zasnúbili sa bez toho, aby si Liam vypýtal povolenie a splnil tri skúšky, ktoré  Billy Cyrus spísal na pergamen, keď mala Miley tri roky. Takto sa chcel poistiť, že ruku jeho najmilovanejšej dcérky dostane len ten najchrabrejší z chrabrých. A tak sa tešil na prvú skúšku odvahy – ruskú ruletu (pištoľ by sám nabíjal, v tom bol ten trik, ha-ha.) Ale teraz je už všetko zbytočné, veď jeho dcéra vyzerá ako stredoveké páža fičiace na ópiu! Zabije ich všetkých. Liama, kaderníka aj Baracka Obamu (veď Billy Ray je z juhu USA, a tam kedysi takýto farební robili na plantážach, ak si dobre pamätá.)

Ako vidíte, Miley sa rozhodla pre zmenu imidžu a hneď sa svojim három pochválila na twitteri. K jej účesu len toľko, že krátke vlasy idú len niektorým ženám. A tuto Hana, si ku kráse moc nepomohla. Ale tlieskam, že si do rúk nezobrala strojček a nešmykla sa sama (ako niekto)

Hana s ockom:“Toto je moje dievčatko, fuckers!“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk