Návrat Roberta Pattinsona

pridal sugar 15.8.2012 o 22:33


Veci, ktoré treba urobiť:

-kúpiť rožky, tresku, toaleťák

-zohnať cvočky na bradavky – úškrny miesto smiechu postačia

– zistiť či k piesni Celine Dion „All by myself“ existuje remix

kúpiť ďalšiu tonu papierových vreckoviek kúpiť továreň na výrobu vreckoviek

-rozdeliť si s Kristen spoločné zásoby trávy (zobrať aspoň 10 vriec!)

-zabiť Ruperta Sandersa (vymyslieť spôsob)

Odkedy uzreli svetlo sveta fotky Kristen Stewart a Ruperta Sandersa, ktorý okrem Snehulienky, režíroval aj rôzne polohy jej tela, Rob sa prepadol pod zem. Vlastne nie pod zem, ale do domu tehotnej Reese Weatherspoon, ktorá mu ochotne ponúkla azyl. Neviem čo celé dni porábal u svojej kolegyni z filmu „Voda pre slony“, ale mám tušáka, že ho každé ráno nenašli  jej dve deti, váľajúc sa ožratého pred vchodovými dverami. Usudzujem tak z fotografií z tohto týždňa, na ktorých vyzerá – vzhľadom na to, že Kristen zasadila jeho mužskému egu také ťažké KO – naozaj dobre (dokonca akoby opeknel). Žiadne kruhy pod očami, fialové stopy na krku po nevydarenom pokuse obesiť sa, ani kvapkajúca krv z úst (že by zaháňal smútok  trhaním hrdiel mladýcch panien, však je upír, nie?) Keby to bolo na Robovi,   nejaký čas by sa určite ešte skrýval a pomáhal by Reese štrikovať vecičky pre malé, priasť, vyšívať… Producentov však ani zlomené srdce neobmäkčí a Robert sa v pondelok musel ukázať na premiére svojho nového filmu „Cosmopolis“ ako bolo vopred plánované.

Muselo byť ťažké kráčať po červenom koberci s vedomím, že celá zemeguľa vie, že jeho frajerku si delil s nejakým Rupertom Sandersom. Patizón to však celé absolvoval so cťou, veľmi sa neusmieval, ale párkrát sa mu podarilo vyčariť niečo ako úsmev (už si asi zohnal tie cvočky). Zvládol aj fotografov, snažiacich sa zachytiť lesknúce sa slzy v jeho očiach a novinárov, ktorí sa ho  pýtali „ako sa cíti“, čiže v preklade „aký je to pocit, keď pán režisér hľadal Kristenin talent medzi jej nohami.“ (No úžasný! Je to ako v lese stretnúť jednorožca, dostať Oskara a vidieť naraz štyri dúhy na oblohe. Človeku sa nemôže nič lepšie stať ako nevera! Odporúčam každému!) Robove vystupovanie na verejnosti premiérou v New Yorku neskončilo. Objavil sa v dvoch televíznych šou: V Daily Show with Jon Stewart sa ho moderátor spýtal: „Bojím sa o teba. Si v poriadku?“ a rôznymi inými ťahmi sa z neho snažil vypáčiť niečo (aspoň jeden „fuck“) na adresu Kristen, ale Rob sa zachoval ako gentleman. O ich vzťahu či rozchode nepovedal ani pol slova a jedol zmrzlinu, ktorú mu moderátor dal ako liek na zlomené srdce. Hovoriť sa teda rozhodol moderátor: „Naposledy, keď som mal ja ťažký rozchod, pomohli mi kamaráti. Tak som si povedal, že si o tom spolu pohovoríme. Chlapče, bez nej ti bude lepšie. Vykopni ju na chodník.“ Auč. Kristen pozvanie do tejto šou asi tak skoro nepríjme. Rob sa dnes objavil aj v programe Good Morning America, kde sa ho opäť pýtali ako sa má. Ja by som sa už neudržala a povedala… niečo, ale Patizón ma nervy zo železa. Odpovedal, že dobre a tiež (pokojne) dodal, že nemá záujem rozoberať svoj osobný život, ale do televízie chodí prezentovať svoje filmy. Nuž najhoršie je za ním. Pokiaľ si na penise nenájde nejaké vriedky…

Robert na premiére filmu Cosmopolis

 

 

 

 

 

 

 

Rob prichádza do štúdia Good Morning America

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk