Tom Daley je pripravený skočiť do vášho srdca

pridal sugar 17.8.2012 o 8:28


Vďaka Olympiáde tu máme celú plejádu nových, zaujímavých chlapov.

Odpustite mi tú dramatickú romantickosť v názve pikošky, ale práve som po osemsto sedemdesiaty piaty krát zočila upútavku na nový seriál „Horúca Krv“ a tá moja krv mi do mozgu prestala pumpovať. Niekto si z nás kruto strieľa?! Chystajú ďalší Nekonečný príbeh, v ktorom samozrejme nemôže chýbať duo Vajda – Studená alebo Studený vajda, lebo tých dvoch sme posledné roky nevideli hrať naozaj v ničom. Lenže, čo ma najviac kvári, úprimne desí, je to, že markíza v roku 2012 objavila TELENOVELU. A povedala si, že radšej, akoby mala kupovať tie turecké, v ktorých polovicu deja aj tak zaberajú dlhé, vyľakané pohľady (akoby niekto so zápchou sral pri ceste a z kríka vyšiel medveď), tak si radšej jednu vyrobí doma. Na Slovensku. Lebo na Slovensku je úplne bežné, že sa tu po plániach preháňa stádo koní. A ľudia, keď sú rozčúlení, tak si proste narazia na hlavu slamený klobúk, vyhupnú sa na chrbát koňa a cválajú až kým ich to neprejde. Hlavné postavy rovno mohli nazvať Carlos, Juanita, Esmeralda, Manuela… Radšej mohli urobiť stodielnu paródiu na telenovely. To by nám bolo hneď veselšie. Takto sa u nás počet samovrážd len zvýši.

Teraz, keď som si vyliala svoje „horúce srdce“, môžem sa venovať  Tomovi Daleymu (18). Nie sme nejaký športový web, takže každému je jasné, prečo je na pikoškách: Lebo vyzerá super. Ako taký čokoládový muffiník, ktorý chcete spapkať. Mňam-mňam. Telo ma samý sval, čo bude asi tým, že sa od siedmych rokov venuje skokom do vody. Už ako 14-ročný reprezentoval Veľkú Britániu na Olympiáde v Číne, kde bol najmladším športovcom, ktorý sa prebojoval do finále. Medailu síce nezískal, ale zato na seba a svoj talent upriamil pozornosť celého športového sveta. V Londýne patril k najsledovanejším reprezentantom Veľkej Británie, od ktorého sa očakávalo, že sa hravo preskáče na stupienok víťazov a v zuboch bude hrýzť zlatú medailu. Takýto verejný (ná)tlak musí bohovsky prospievať psychike. Tomovi a jeho partnerovi v synchronizovaných zoskokoch do vody, ušla medaila o pár bodov a skončili len s tou zemiakovou. Miesto podpory začali Daleymu chodiť na twitter negatívne ohlasy a dokonca nechutné nadávky a vyhrážky, za čo boli zatknutí dvaja chlapíci (markíza, toto je telenovela, uč sa!) Toma však čakal ešte boj o medailu v samostatných zoskokoch do vody a v tejto disciplíne nakoniec skóroval a získal bronz. Z tretieho miesta sa rozhodne tešil (veď jeho kariéra je ešte len na začiatku.)

 

 

 Tom Daley tento týždeň krstil svoju biografiu Byť pekným chlapcom je úžasné „My Story“

 

 

 

 

 

Tom a jeho priateľka… Ale nie, joukujem, jeho mama

 

 

Tom sa z medaily radoval, aj keď bola bronzová. A tak to má byť.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skoky do vody. Na obrázkoch to vyzerá trochu smiešne, ale chcela by som byť taká smiešna, keby som takto vedela skákať

 

 Victory is mineeeeeeeeeeeee!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk