Hrdzavejúci akční hrdinovia z Expandebles 2 za mlada

pridal sugar 19.8.2012 o 19:11


Do kín sa rýchlosťou vlaku, ktorý by nasledujúci páni dokázali zastaviť vlastnými telami (Chuck Norris by použil iba malíček a bez pomoci ostatných), chystá pokračovanie filmu Expandebles. Oproti jednotke sú tu dva hlavné rozdiely: Film nerežíruje Sylvester Stallone a hrá tu ešte viac akčných hviezd, ako sme kedy mohli pokope vidieť. Novými, teda starými tvárami sú: Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme a Jeho Veličenstvo Chuck Norris, ktorý si vie (okrem iného) zaviazať šnúrky na topánkach prstami na nohách.

Zabudla som ešte na jeden rozdiel oproti jednotke: Objaví sa tu namakaný herec, ktorý ma menej ako päťdesiat rokov. Je ním Liam Hemsworth (22), ktorý čoraz rýchlejšie stúpa na vrchol mladej hereckej hollywoodskej elity. Poďakovať by sa mal Stallonemu, ktorý prišiel s myšlienkou dať dokopy najväčšie akčné hviezdy v histórii (a dal mladému šancu). Vidieť bok po boku hrdinov, ktorí boli vzormi niekoľkých  generácií a vyhodili do vzduchu viac áut a budov ako Taliban, je vskutku interesantné. Zabudli však na jedného osamelého bežca v koženom saku. Stevena Segala. Ten teraz doma plače, jednou rukou si farbí vlasy na čierno, druhou vyjedá pečené stehienka z veľkej mastnej misy a sľubuje pomstu. mali by ste byť obozretní, chlapci! Len pre zaujímavosť, už je rozhodnuté, že sa natočí aj Expandebles trojka. Možno Segal dostane štek aspoň tam. Veď on ani nepotrebuje zbraň. Stačia mu ruky, ktorými vymláti celý bar plný ostrých chlapov. A možno to je ten problém. Aký je to hrdina, bez poriadnej „búchačky“?

V každom prípade sa už na film teším. Verím, že príbeh bude o niečo silnejší a menej patetický ako jednotka (ale asi klamem samu seba). Zážitok sám o sebe je všetkých týchto pánov vôbec vidieť pokope (a v zdraví) a zaspomínať tak na dobu 80.tych a 90.tych rokov, ktorá sa už nikdy nevráti späť. Nuž a Chuck Norris je čerešničkou na torte. Keďže ja si vtipy nikdy nepamätám, prosím napíšte o Chuckovi nejaké do komentov. Vždy ma pobavia. ??

Arnold Schwarzenegger si zahrá v The Expendables prezidenta týpka menom“Trench“

Bruce Willis nebol celý život holohlavý, ale aj bez vlasov má charizmy na rozdávanie

Dolph Lundgren by si zaslúžil už aj pozitívnu postavu

A prichádza najlegendárnejší z legendárnych, muž ktorý narátal do nekonečna dvakrát a oplodnil dievča cez sextelefón: Chuck Norris!

Jean-Claude Van Damme  si zahrá v The Expendables 2 záporáka. Má v sebe ešte veľa hnevu – v detstve sa mu deti posmievali z okuliarov. Teraz by som to rozhodne neriskovala. Hoci má po päťdesiatke, ešte stále mu to kope

Jet Li bol kedysi tiež chlapec

Veľkú príležitosť zahrať si medzi tonou žilnatých svalov dostal Liam Hemsworth alias Bill“The Kid”. Zároveň priemerný vek hrdinov filmu znižuje zo 7o rokov na 69 a pol.

 Trailer

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk