Liam Hemsworth z nového účesu Miley Cyrus nemôže…

pridal sugar 19.8.2012 o 15:52


…spávať. V noci sa spotený prudko budí zo spánku a nevie za zorientovať. Trvá mu pár infarktových sekúnd, kým si uvedomí, že neurobil rovnakú chybu ako pred rokmi, keď opitý na hotelovej izbe skončil s týpkom menom John. A, že ten blonďáčik, ležiaci vedľa neho nie je nik iný ako Miley. Jeho Miley. Opäť sa môže upokojiť a zaspať.

Naozaj neviem, či má Liam nejakú homo skúsenosť, ale Miley vraj všeličo vyskúšala so svojou asistentkou, keď tohto mladého Austrálčana ešte nepoznala. V podstate sa holky možno len spolu nevinne kúpali, napravovali si podprsenky a sem-tam opité na mol skončili bozkávajúc sa na tanečnej podlahe v nejakom klube… ale veď ktorá z nás to počas puberty nezažila, však? Však?! Fakt ste sa nikdy nebozkávali so svojou kamoškou? Ale no tak, pikoškárky, nebuďte také konzervy a zdvihnite ruku, nech tu nie som jediná. Fajn, to bola posledná osobná informácia, ktorú som tu kedy zverejnila.

Čo však o Liamovi na sto pro viem, je to, čo si (oficiálne) myslí o novom superkrátkom účese svojej snúbenice. O svoje dojmy z jej lesbo strihu sa totiž podelil v šou Good Morning America: „Jej vlasy vyzerajú super, je to veľká zmena, vyzerá to skutočne fantasticky.“ Ja jeho výrok čítam asi takto: „Spoznal som ju, keď mala svoje vlasy a všetky tie príčesky po pás, takže je to veľká zmena, vyzerá to skutočne hrozne. Pripomína mi jedného Johna…“ Takto úprimný by, ale Liam nemohol nikdy byť, aj keby si Miley hlavu vyholila na koleno (čo nás možno ešte len čaká). Aj vtedy by musel tíško súhlasiť a povedať niečo ako: , , Vyzerá to super, jej lebka ma skutočne fantastický tvar.“ A teraz poďme k tomu, čo sa tu riešilo v desiatkach komentov v minulom článku: Miley a charita. Moji drahí, Miley sa ROZHODNE nedala ostrihať, kvôli ľuďom trpiacim na rakovinu. Rozhodla sa tak preto, lebo jednoducho chcela a podľa jej slov , , túžila po tom roky“. A tiež sa „nikdy  viac necítila sebou ako teraz.“ Na jej twitter účte, kde zverejnila desiatky fotiek s novým három sa dokonca rozhodla vyjadriť svoje rozhorčenie z toho, že na jej nový image prichádza toľko negatívnych komentov: , , Ak nemáte nič pekné povedať, nepíšte radšej vôbec nič. Moje vlasy sú na mojej hlave a môžem s nimi robiť čo chcem. Takže bye, bye.“ Až neskôr sa začalo hovoriť o tom, že Miley daruje svoje vlasy organizácii na boj proti rakovine, ktorá by jej vlasy mohla speňažiť a výťažok by išiel na konto práve tejto organizácii.

 

Liama a Miley vymákli paparazzi, ktorí si ich chceli cvaknúť. Je zvláštne, že si Miley zakrývala účes, keď na jej twitter účte bolo už uverejnených aspoň 30 fotografií jej krátkych vlasov

 

 

 

 

 

Miley na twitteri: „Pozrite sa na mňa, pozrite, pozrite!“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk