A na svet prišla Vŕba Kováč

pridal sugar 20.8.2012 o 13:00


Jada Pinkett Smith sa rozhodla zverejniť osobné až veľmi privátne fotky svojich dvoch multitalentovaných detí, ktoré vedia tancovať, hrať, spievať, rapovať, ísť na nervy a tak ďalej. Tutok hore je napríklad zdokumentované zrodenie Vŕby Kováč (11). Vidíte. Tam kde nie sú paparazzi si celebrity vypomôžu svojimi foťákmi. A že hviezdy máme nechať na pokoji, lebo nemajú dostatok súkromia…

Tak teraz už vieme ako to vyzeralo v deň narodenia Vŕby Kováč, pred jedenástimi rokmi. To, že vyšla z vagíny Jady Pinkett Smith sme vedeli aj predtým, ale napríklad viacerí z nás netušili, že pri pôrode bol aj Will. Nieže by som rozmýšľala nad vrhaním detí na tento svet (preboha, aspoň 10 rokov ešte nie!!!), ale párkrát sme sa s babami rozprávali o tom, či by sme chceli mať v deň D pri sebe Toho, ktorý to celé spôsobil. Čiže partnera. ?? Vždy som bola toho názoru, že by som chcela, aby ma ten bastard moja láska (ktorá nemusela 9 mesiacov nosiť naše spoločné dieťa pod srdcom) držala za ruku. Lebo žijeme v modernej dobe a časy, kedy chlapi hodovali a pili pivo z čiaš, zatiaľ čo ich žena tlačila o život na ich spoločnej „loži“, už naozaj patria stredoveku. (Nehovoriac o tom, že keď prvorodený potomok nemal falus bol úplne na nič. Keby mi chlap po 24-hodinovom pôrode povedal, že prečo, si mi nedala syna, zmobilizovala by som posledné sily v mojom tele a umlátila by som ho na smrť tou čašou. Debila)

Avšak svoj názor mať pri pôrode chlapa som zmenila potom, čo mi kamarátka povedala, že s ňou muž nemohol 9 mesiacov po pôrode spávať. Taký bol z toho otrasený. No ani sa mu nečudujem. Keď som na videla dokument o Rodení, dlho som si bola istá, že budem navždy  bezdetnou. Will Smith má však výhodu. Stál pri Jade počas celého pôrodu, potom si bledý (môže černoch zblednúť? no ofense!) odskočil na vécko, trasúcimi sa rukami vytiahol z vrecka tú šikovnú vecičku na vymazávanie pamäti z Mužov v čiernom, ožiaril sa a bolo. K svojej žene sa vrátil vysmiaty akoby vyfajčil jointa. Veď si lepšie obzrite tú fotku.

Maličký Jaden a ešte menšia Vŕba

 

Celá rodina po kope: Will, Jada, Willov syn z prvého manželstva Trey,   a ich spoločné decká Jaden a Vŕba

Jaden

 

Jaden a Vŕba začínali vo filmoch spolu s otcom Willom

 

 

 

 

 

Z Jadena (14) rastie krásny chalan. Týpek. Pre takých som mala vždy slabosť. A tie vlasy… Keď si Vŕba tiež nechá nejaké narásť, alebo aspoň nebudú zelené, aj z nej bude niečo pekné

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk