Princ Harry robí múdre rozhodnutia, on by mal byť kráľ!

pridal sugar 22.8.2012 o 18:36


„Heeeej ty, čo fotíš a neviem ako sa voláš a čo tu robíš. Určite nepredáš tieto fotky novinám? Neodpovedaj, verím ti! Vyzeráš ako čestný chlap! A ty, bitch, čo sa skrývaš za mojím chrbtom? Tancuj! Za čo si dostala mešec zlatých?“

Myslela som si, že Harry, z Božej vôle princ, má svoje divoké obdobie za sebou. Viete, keď ho párkrát odfotili opitého ako Slotu, keď chcel nasadnúť „do tankoch“. Ale zdá sa, že kapitola „Harry a jeho pikantné dobrodružstvá“ ešte ani zďaleka nie je dopísaná. Miesto Slopu Slotu teraz kráča po stopách Braňa Mojseja. Fakty: Hotelová izba, objekt ožratý ako doga, naokolo štetky a tramtadadá: dobrý človek s foťákom po ruke. Bolo to narafičené? To už je úloha pre Jamesa Bonda. Inak to musela byť párty! Keď sa ráno Harry zobudil ležiac na zemi možno mu chýbal zub, v kúpeľni bola šelma a v skrini nejaké dieťa. Presne ako Vo štvorici po opici. Viete prečo? Harry bol totiž míňať peniaze anglického ľudu v Las Vegas.

Hovorí sa, že čo sa stane v Las Vegas, zostane v Las Vegas. Neverte tomu. Sexuálne choroby s vami rady pocestujú domov. S Harrym aj hanba. Lebo hádajte, kto bude musieť vysvetľovať kráľovnej (ktorá prežila sto anglických premiérov a dvesto amerických prezidentov), čo jeho holá riť robí na predných stránkach všetkých bulvárnych časopisov? Ou boy, ty si to ešte vypapáš.

Harry: Ale stará mama, tie dievčatá mi vtrhli do izby! Musí to byť nejaká medzinárodná špionáž. Myslím, že hovorili po rusky. Ja som si nikdy kurvy neobjednal a nikdy predtým som si nedal crack...

Kráľovná: Hovoril si, že si si dal pohárik bourbonu

Harry: Teda bourbon! Tak veľa bourbonu som nikdy  nevypil. Prisahám na Anglicko!

Kráľovná: Choď mi z očí, Harry. Odteraz máš týždenné domáce väzenie. Pracovné. Budeš strážiť Kate, aby sa nepriblížila k chladničke a trikrát denne ju budeš vážiť! Dohovorila som.

(Harry odchádza zo sklonenou hlavou, keď za sebou zavrie dvere, spoza závesu vyjde mohutná postava, kľakne si pred kráľovu)

Kráľovná: Vieš čo máš robiť, James

Bond. James Bond: Zabiť ich všetkých?

Kráľovná: Do jedného

Bond. James Bond: Vaše veličenstvo, akoby sa stalo

Kráľovná (koketne zakričí za Bondom, ktorý otvára okno, aby mohol  akčne zoskočiť do tmavej noci): A James, keď sa vrátiš, oblečiem si to negližé čo si mi daroval k  60. výročiu môjho panovania…

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk