Zavolaj jej, nech o tom už sakra nespieva!

pridal NoName 22.8.2012 o 15:30


Na svete existuje mnoho nevysvetliteľných vecí…“tu- ruuu- ruuu- ruuu- ruuuu“ (tu si predstavte zvučku z Aktov X). Jednou z tých vecí, je fakt, že človek je tvor čudný, a preto sa bude týrať počúvaním tej istej otravnej pesničky dokolečka dokola. Až kým sa z neho nestane tvor debilný. Ale nič si z toho nerobme. Mne mamka vždy hovorila, že debilom sa žije na tomto svete ľahšie…

Keď Carly Rae Jepsen prišla do rádií so svojou pesničkou „Call Me Maybe“, tak ste si ju všetci pospevovali pod sprchou ešte mesiac. Lebo však chytľavá je. Veď ja vám nič nevyčítam! I ja som si ju pospevovala v kancelárii. Kolegovia boli radi, lebo krásne spievam. Jeden kolega si dokonca do taktu trieskal dierkovačom o hlavu a zvyšok kancelárie sa od dojatia rozplakal, mnohí sa museli ospravedlniť a odísť z miestnosti… My nadaní máme naozaj niekedy ťažké podmienky na rozvíjanie talentu.

No, lenže Carlynu pesničku už hrajú dlho. A keď vám na začiatku pripadala ako milá, chytľavá a veselá letná vypaľovačka, tak vám garantujem, že teraz vám už pripadá otravná asi ako zvuk mixéra plného šutrov. Lebo  jej už bolo veľa. Keď počujete „Hej! Aj džast met ju end diz is krejzy“ tak máte chuť strčiť si vidličku do oka a keď pesnička pokračuje „bat hírz maj námbr sou kól mi mejby“, tak tou vidličkou v oku ešte aj pootočíte, že? Alebo žeby mala tá satanášska pesnička tento efekt len na mňa? A inak, jedna zhovorčivá teta v Tescu mi povedala, že Carlynu pesničku v Amerike preslávila práve Justína Bieberová. To by mnohé vysvetľovalo…“tu-ruu-ruu-ru-ruu-ruu“ (opäť si predstavte zvučku z Aktov X).

No v každom prípade, tu máte spomínanú pesničku. Dnes má  na jútjube 213 828 976 pozretí(číslo stále rastie). Šalenota! Ó, a nemusíte mi ďakovať ??

V prevedení Biebera, Seleny Gomez a Ashley Tisdale

Spieva si ju aj Obama!

No a tento týpek to poriešil najlepšie



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, hudba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk