Thomovi Evansovi je tiež teplo

pridal sugar 24.8.2012 o 17:09


Preto sa vyzlieka. A ešte mu za to aj platia.Vidíte? Niekto si to vie zariadiť.

 

 Začnem tým, že som posledné dni z týchto nehoráznych teplôt taká prehriata, že keby som bola chlap už som gay. Moje telo a môj mozog sú pridusené a uvarené tak, že Hannibal Lecter by rovno mohol začať krájať. Predstavujem si, že sedím pod tou jedličkou v Mrázikovi a so šialeným smiechom sa váľam v snehu, ktorý sa podomnou roztápa… A keby prišiel Mrázik a spýtal sa ma: „Je ti teplo dievčatko?“ Tak by som si v pokoji vybrala mobil, šla na jútjub, pustila „Čo ti jebe, čo ti jebe“ od Rytmusa a počas tej pesničky, Mrázika pomaly mlátila tou jeho veľkou bakuľou. Goddammit! To teplo vo mne nebezpečne zvyšuje agresivitu. Aj „Dobrý deň“ , “Budem platiť kartou“ a „Dovidenia“ som dnes povedala tete pokladníčke v Tescu spôsobom, akoby som ju preklínala a aj ďalších šesť generácii jej potomkov. A pritom bola milá! Skrátka som bola nasratá na počasie. Vrela mi krv v žilách. Doslova.

Dobre, som ešte nasratá aj preto, že moja kaderníčka, teda prepáčte „hairstylistka“, ktorej som včera vycálovala 80 eur za vlasy, nerozumie, koľko je to „zobrať 5 centimetrov“. Podľa nej päť rovná sa desať. A tak tu sedím vo svojom byte, ktorý je už dlhšie saunou, skrátená o skur… desať centimetrov (Kde vlas můj ?), fúkajú na mňa 2 ventilátory a aj tak som malátna, že každý riadok vyslovene rodím. So svojim úbohým osudom sa zverujem aspoň vám, moje drahé ženy, ktoré isto chápete, aký je to prúser, keď kaderníčka neovláda metrický systém. A ešte si aj účtuje ako luxusná spoločníčka. Preto sa poďme, dievčatá, aspoň trošku rozveseliť  Thomom Evansom, ktorý rád ukazuje svoje vymakané telo. Ak sa pýtate, kto to je, tak keď kliknete sem, zistíte to a navyše uvidíte aj jeho sexuálny „pracovný nástroj“.

 

Bývalý športovec, súčasný model, Škót Thom Evans a jeho nové fotky

 

 

 

 

 

 

Mrázik, to máš za to, že sa ti nechce skrotiť počasie a znížiť teplotu aspoň o 5 stupňov

A dáme si aj spomínaného Rytmusa, ktorý má vždy čo inteligentné povedať

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk