Neverííím. Katy Perry a John Mayer už nerandia

pridal dominique 25.8.2012 o 6:00


A to sme si všetci mysleli, že im to vydrží navždy. John si prepíše v debilníčku svoj životný cieľ, ktorý je dať dole každú celebritu v sukni na chcem rodinu a deti s Katy Perry. Nevydalo. Túžba rozosievať svoje hudobné gény po celom Hollywoode vyhrala aj nad prsiami Katy. Aj nad jej holým zadkom.

O tom, ako to je s Johnom a jeho túžbami už písala sugar. My len môžme hádať, ktorá hviezda podľahne jeho kovbojskému klobúku nabudúce. Si to ty Kristen Stewart? Keď sme už pri nej, tak tá najnovšie prezradila, že miluje pocit, keď je mimo kontrolu. To vraj aj John, takže som možno práve vytvorila perfektný pár. Ok, späť ku Katy.

Románik začal na začiatku leta, obaja si užili svoje a koncom leta ich vzťah aj skončil. Samozrejme, ostávajú kamaráti na život a na smrť. Ako uvádzajú isté zdroje, obaja na začiatku vedeli do čoho idú. Sex, párty a chľast boli Top tri veci na spoločnom zozname.

Bonus:)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk