Hudba z Marsu

pridal NoName 28.8.2012 o 10:54


Nie, teraz nie je reč o tej našej slovenskej kapele. Ha! Ale treba povedať, že my na Slovensku sme mali Hudbu z Marsu už dávno pred vami, Amíci! O tom sa nedá ani Polemicovať. Takže si, drahí Amíci, nemyslite, že tu u nás sa ešte vykupujú kožky, perie, a že žijeme len na Horkýže Slížoch. Nám Slovákom aj Puding varí Pani Elvisová. A z toho I aM aj Ty máš Smile. A to už je Iné Kafe. (Juj, ale som sa vyšalila!)

will.aj.em je taký sympatický týpek, čo si pospevuje s Fergie v Black Eyed Peas alebo si pospevuje aj sám, alebo si občas urobí aj nejaký ten duet s nejakou tou J.Lo a nejakým tým Mickom Jaggerom. Ale čo vám tu budem… Vy ho aj tak isto poznáte, nakupuje v Tescu tak ako vy (Haha! Taký prd!). Teraz sa o ňom dokonca hovorí, že jeho hudba ani nie je z tohto sveta. Doslova. Jeho nová pesnička „Reach for the Stars“ sa bude totiž vysielať z Marsu. Akože z tej planéty. Štvrtej od Slnka. Z tej odkiaľ sú vraj všetci muži. A Nicki Minaj.

Podľa NASA je spevákova nová pieseň o jeho vášni k vede, technológiám a skúmaní vesmíru. will.aj.em napísal tento skvost špeciálne pre expedíciu na Mars. Jeho pesnička zaznie z reprákov na vesmírnom vozidle Curiosity (Dosť drahý ipod, mimochodom. Všetky správne rozmaznané decká teraz taký budú chcieť). Vysielanie willovej piesne z Marsu si budú dnes nalaďovať študenti z Kalifornie v jednom z laboratórií NASA. Takže vy ju naživo z Marsu aj tak počuť nebudete. Vy si ju pekne krásne nalaďte doma na rádiu o nejaký ten týždeň či dva a netvárte sa tak kyslo. Nedá sa stále s Amerikou držať krok. Občas si musíte vyčkať pár týždňov na pieseň, film či kabelku. A pár rokov na Starbucks! (Chcem Stárbakz! Toto je môj tichý štrajk na pikoškách: Stááárbakz! Stáááárbakz!) A tej kabelky sa ani nemusíte nikdy dočkať.

A teraz k tomu najdôležitejšiemu: Bude sa mimozemšťanom willova pesnička páčiť? Budú sa zvíjať v rytme willových tónov? Podniknú inváziu na planétu Zem, keď sa im nebude pozdávať? Prečo púšťajú mimozemšťanom práve willovu pesničku? Je to preto, že má podobný štýl obliekania ako oni? Žijú už mimozemšťania medzi nami? Je Nicki Minaj naozaj jednou z nich? Nechcete si vziať Justina Biebera na svoju rodnú planétu, milí mimozemšťania? Túto službu privítam a nič naspäť nepýtam.

Pravda je vo hviezdach.

 

 

 

 

The Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough

The Black Eyed Peas – My Humps

The Black Eyed Peas – Where Is The Love?

 



Zaradené pod: Celebrity, Fergie, Hudba, OMG!, hudba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk