Paris Jackson si pripomenula pamiatku svojho otca

pridal jack 31.8.2012 o 18:43


Hovorí sa, že ženy si vždy robia starosti kvôli veciam na ktoré muži zabudnú a muži si robia starosti kvôli veciam na ktoré si ženy spomenú. A hovorí sa to preto, že to je svätá pravda.

Takže je pre mňa fyzicky nemožné pamätať si dôležité dátumy a už vôbec sa nedá očakávať, že si budem pamätať kedy mal narodeniny Michael Jackson. Bolo to predvčerom, ale dôležité je, že som si spomenul, aj keď neskoro, nie láska? Vy ženy tiež nie ste dokonalé, napríklad stále, stále sa neviete naučiť dať dosku na záchode hore. Musí byť HO – RE, drahé ženy. Stále na to zabúdate!

Nezabudli (teraz myslím zase tie narodeniny) na to ale Michaelove deti a v rodnom mestečku Gary kde Michael vyrastal si ho so skupinou fanúšikov pripomenuli. Michael, ktorý zomrel v roku 2009 by oslávil svoje 54 narodeniny.

Absolútne netuším, či tie deti sú naozaj jeho. Sú to najbelší Jacksonovci na svete a neviem či sa niekedy dozvieme skutočnú pravdu o ich pôvode. Čím som si ale absolútne istý je, že o Paris ešte budeme veľa počuť. To dievča má 14 rokov a už teraz vyzerá ako keby mala pozerať z obálky každého časopisu. Dúfajme. že to bude kvôli jej úspešnej kariére a nie osobnému životu a tretej odvykačke.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk