Lana Del Rey vám posiela bozk

pridal dominique 4.9.2012 o 8:02


Okrem toho, kedy bude koniec sveta, ma naozaj zaujíma aj to, či má Lana napichané pery. Kladná či záporná odpoveď však nezmení nič na fakte, že je jedna z mála interpretov, ktorých mám naozaj rada. Väčšina z mojich obľúbencov už nie je medzi nami, no Lana Del Rey (26) sa do môjho playlistu nejako privtierala.

Mám rada jej texty, hudbu či videoklipy. Neverím tomu, že v jej písmenkách sa nenájde každá z vás. , , Dancing in the dark in the pale moonlight. Done my hair up real big beauty queen style. High heels off, I’m feeling alive.“

Lana, vlastným menom Elizabeth Grant je dcérkou milionára, ktorý jej výrazne pomohol presadiť sa v hudobnom svete. Práve tento fakt vyplával na povrch hádam skôr, než jej samotné single. To, že Beyoncé sa dostala k mikrofónu rovnakým spôsobom, nerieši nikto. Nuž deti, takto funguje škaredý svet. „Money is the reason we exist. Everybody knows it, it’s a fact. Kiss, kiss!“

V októbri bude skúmať Austrálčanov v Gucci šatách na obálke magazínu Vogue. Prezradila aj nejaké „pikošky“ – najradšej nosí biele a modré tričká od Brooks Brothers. Keď je v LA, tak šortky a keď sa na ňu nikto nepozerá, bavlnené biele šaty z Topshopu. Ostatné informácie boli ešte nudnejšie, takže vás ušetrím a poohovárajte radšej fotky.

 








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk