Džony, Džony, ktorá ti ho v noci… „ondzí“?

pridal sugar 10.9.2012 o 16:04


Na tejto (sivo)modrej planéte, žije a dýcha žena, prípadne stádo žien, ktorá to robí s Johnnym (What A Bitch!) Veď s Vanesou sa rozišli vraj dávno predtým, ako to všetko vyplávalo na povrch, čo môže byť aj rok. A Johnny predsa nie je kňaz. Síce… to nie je dobré prirovnanie, vzhľadom na všetky tie deti… obťažované pred krucifixom… znásilnené… splodené v spovednici…a tak.

Po nekonečne dlhom čase sa Vanessa Paradis konečne od  Džonyho ods(r)ala. Bola na ňom prisatá celých 14 rokov a celý ten čas sa jej charakteristická medzierka medzi zubami, vmiešavala do erotických snov Depp(k)ových fanúšičiek. (Ja viem, čo chcete povedať: Sugar, je hrozné čo píšeš!!! Krach každého vzťahu je tragédia, najmä keď sú v ňom deti. Nemáš srdce?! Kiež by sa ti stalo to isté. A aj to, pred tým krucifixom!) Uvedomujem si, že je hrozné, keď sa dvaja ľúbia a zrazu sa rozídu, ale čo ja s tým narobím? Keby som ich poznala osobne možno mám chrdú pani Paradisovú radšej ako Džonyho, ale som len žena! Ovláda ma estrogén a povrchný svet bulváru. Je to zločin? Je?

A navyše Vanessa nezostala bez haliera. Johnny (49) je jeden z najbohatších hercov súčastnosti a určite jej platí véééľmi slušné alimenty. Mimochodom, vraj sa chystá  ďalšie pokračovanie Pirátov z Karibiku, za ktoré Johnnymu „hrozí“ výplata 100 miliónov dolárov (Toto je zločin, priatelia: výplatné pásky celebrít!). Ďžony má tiež vlastný ostrov, ktorý je jeho bývalej a deťom k dispozícii, čiže Paradiska mohla obísť aj horšie. Slovenská realita by bola taká, že by sa navzájom nemali z čoho vyplatiť, zostali by bývať spolu v malom byte, kde by mali všetko na polovicu (chladničku, záchodové prkno…) a deti by počúvali cez stenu pazvuky, ktoré vydáva ocko s tou novou tetou, ktorú si dnes priviedol. Peniaze to všetko hneď krásne vyriešia. A „ocko“ si tety môže vodiť do päťhviezdičkového hotela. Len, kto sú tie tety? S kým to Johnny robí? Prečo nie sú žiadne paparazzi fotky? Šepkalo sa o bisexuálke Amber Heard, ale tých dvoch spolu po premiére Rumových denníkov nevymákli ani raz. Strašne chcem vidieť tú slečnu Šťastnú. Taká som zvedavá, že by som upísala dušu samému Diablovi, keby mi vyhovel. Počkajte, niekto zaklopal, odbehnem a potom sa vrátim…

 

Johnny na filmovom festivale v Toronte sa takto zvítal so speváčkou Natalie Maines zo skupiny Dixie Chicks







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk