Keď exoti majú bábo

pridal NoName 10.9.2012 o 5:33


Môžu to byť fajn ľudia, čo doma večer v teplákoch sledujú CSI Las Vegas s popcornom v ruke. Alebo to môžu byť aj ľudia, čo doma po večeroch pre srandu rituálne upaľujú holubov. Ťažko povedať. Veľa toho o týchto dvoch naozaj neviem. Len to, že vyzerajú všelijak a čakajú spolu bábo.

Oznámili to na predávaní cien MTV podobne ako to vlani oznámila Beyonce. Amber Rose pozná každý ako bývalú frajerku Kanyeho Westa. Ten teraz dáva dole Kim Studnicu Múdrostí Kardashianovú, ktorá má zadnú časť tela porovnateľnú tuto s Amber. Preto mi z toho logicky vychádza, že Kanye bude asi na kozy.

Wiz Khalifa je taký exot, čo robí hudbu. Vyzerá prudko sexy takže ti, Amber, gratulujem k tomuto úlovku. Ale nie, ja vám to obom naozaj prajem a dúfam, že budete mať krásne bábo. A som rada, že sa narodí v Amerike a nie na Slovensku. Keby sa narodilo na konzervatívnom Slovensku a podobalo by sa na svojich exotických rodičov, tak by ho v škole deti ubili pravítkami, lebo by sa vyhýbalo šedému priemeru.

Takýto prsteň dostala

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk