…a potom Kanye zočil Kiminu sexkazetu a bola to láska na prvý pohľad

pridal sugar 11.9.2012 o 15:57


Láska na prvý omak prišla až oveľa neskôr. Ani Kanye West nemôže hneď šukať mať všetko, na čo si zmyslí.

Láska Kim Ká a Kaňu Westa podľa mňa vstúpi do histórie a nájde si čestné miesto medzi veľkými vášnivými príbehmi, ktoré nás vždy chytia za srdce. Rómeo a Júlia, Kleopatra a Cézar, Nora a Braňo… To je len zlomok mien, ktoré zažili slasti a strasti Amorovho šípu. Tento šíp je naozaj nevyspytateľný – podľa toho, kde vás zasiahne, uberá sa aj váš príbeh. Tak napríklad Braňa strelil Amor do prázdnej, prechlastanej peňaženky, takú Coco(t) a jej Ice-Tiho zase do mozgu. A najnovšie vieme kam malý, nezbedný Amor strelil Kanyeho, ktorý je hĺĺĺboko v Kim… ehm, ehm… zamilovaný DO Kim. Uhádnete to miesto? Helpnem vám: Je to orgán a má takmer navlas rovnaké meno ako Coco(t). ??

Na svetlo Božie sa vydriapala pikoška z Kaňovho súkromia: Kanye raz narazil na Kimine sexvideo a odvtedy sa už nedokázal pozerať na žiadne iné porno. Hoc by ste mu naservírovali aj to s Jarom „mám rád kakaové venčeky“ Slávikom, nepochodili by ste. Kanye bol z Kim taký unesený, že si jej  video púšťal predtým (počas?) ako mal sex s inými ženami. Už chápem, prečo ho jeho ex Amber Rose nenávidí. Ak jej vždy pred sexom povedal, že si len ide odskočiť a pritom si vedľa v izbe zatiaľ „staval sťažeň“ vďaka Kardashianke, pomstila by som sa mu inak, ako len tým, že Amber médiám bonzla, že Kim a Kanye si spolu začali počas príprav na jej veľkolepú svadbu s Krisom Humphriesom. A ešte jedna vec. Kanye sa pokúšal zbaliť Kim od roku 2009, ale vždy ho niekto predbehol. To asi preto, že na Kim nestihlo obschnúť ešte ani semeno jej bývalého a už ju obstrekoval nový nabijak. Ale Kaňa predsa len skóroval  a rozprávky je koniec. A budú žiť šťastne až kým nepomrú (na AIDS, syfilis či nejakú dosiaľ neznámu, zmutovanú pohlavnú chorobu.)

PS: A viete kde Amorko trafil Kim? Odpoveď: Do jej veľkej riti túžiacej po sláve.

A aby bola sranda, tu je Kanyeho piesenka Gold Digger ??








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk