Pink dala zmlátiť Miley Cyrus, lebo… však vidíte sami

pridal sugar 12.9.2012 o 20:39


Miley sa dlhú dobu vydávala za Hanu Montanu a takéto hrátky, môžu zanechať nezmazateľné stopy na psychike. Keď sa dala ostrihať a celkovo zdrsnela, nemohli sme vedieť, že sa v nej rodí nová osobnosť. Ešte si dá trochu skrátiť krk a začne si hovoriť Pink.

Kiež by si ten krk dala skrátiť tupou sekerou (ale nije, love and peace). Takáto Disney hviezdička, ktorá videla základnú a strednú školu, len keď okolo nej prefrngla v luxusnej limuzíne, ktorá ju viezla do hollywoodskych štúdií, by pokojne mohla veriť, že jej ušmyknú hlavu, skrátia krk o pár centimetrov a znova prišijú. Veď v Hollywoode je všetko možné! Nasadili jej dlhú blonďavú parochňu a všetky deti na svete ju odrazu poznali ako Hanu Pomotanú. Tak prečo by sa každý prestupný rok nemohla meniť na niekoho iného? Osobne by som sa neodvážila kopírovať Pink, ktorá nemá problém vyfackovať a vyfuckovať aj… aj prezidenta. Miley, nezačínaj si s rockerkami, ktoré sú tak trochu punkerkami a majú viac testosterónu ako je u žien bežné. Pink muselo rozladiť, keď na Video Music Awards stretla malého, ušatého fracka, ktorý akoby jej z účesu vypadol. Možno práve Pink poslala týpkov, aby vyprovokovali bitku v bare, kde popíjala ( stále americky neplnoletá) Miley s jej snúbencom Liamom. Podľa portálu TMZ:

 „Na políciu v Los Angeles  prišiel vypovedať muž, ktorý sa zaplietol do potýčky s Pink  Miley Cyrus a jej snúbencom. Muž, obklopený vlastnou skupinou priateľov, vraj omylom buchol do Liamovej stoličky, na čo sa strhla vulgárna prestrelka medzi oboma tábormi. Liam sa s dotyčným pustili do bitky a dostal do tváre, Miley skočila medzi mužov a začala ich od seba odtláčať, a potom neznámemu strelila facku a sotila ho.“

Wow. Takúto storku by nevymysleli ani scenáristi Horúcej krvi. Tak Liam, ktorý je samý sval, schytá po hube, ale tenká Miley ho odtlačí od druhého bitkára a sama sa s ním poráta. Možno čím kratšie vlasy, tým viac testosterónu. A tým sa opäť vraciame  k Pink.

Miley na koncerte svojho otecka spolu s Liamom. Najskôr mala na hlave šatku ako upratovačka, či rapper z geta, ale potom si ju radšej dala dolu

 

 

 

 

Pink je proste Pink, preto ju milujem(e). Tá sa nedá napodobniť.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk