Kristen Stewart bojuje o Roba (aj) hladovkou

pridal NoName 12.9.2012 o 10:41


Základom každého upírieho vzťahu je brutálne sa zamilovať. Až na smrť. A na veky vekov. Lenže váš upírí partner nestarne a nie je ľahké ho zabiť, večnosť je dlhá doba, a preto sa vám sexuálne praktiky  časom zunujú a  treba ich okoreniť. Poriešte to ako Krista s Peňom. Treba si začať lízať pazušky.

Dobre čítate. Lízať. Pazušky. Ja som tiež za každú srandu, ale toto ma ešte nikdy nenapadlo. Napadlo to Kristu Stewartovú. A ja by som jej už tak veľmi chcela dať pokoj, ale ona vždy príde a dá taký výrok, že sa mi z toho urobí pretlak v hlave a tlačí mi to na očné buľvy, až kým to nevypľujem sem na pikošky. Takže dajme si ten jej výrok o Peňovi, ktoré nemenovala iba povedala, že „partner“:

„Milujem ako on vonia. A ja jemu.  Ako, on miluje, keď ma olizuje pod pazuchami.“

Ľudia, toto si fakt nevymýšľam. Ona to naozaj povedala, síce ešte pred vypuknutím škandálu so ženatým režisérom (ktorému tiež dala líznuť), ale povedala. A ja celý deň rozmýšľam, či som nevynechala nejakú hodinu sexuálnej výchovy, kde sa toto preberalo. Nespomínam si ani, či o tom písali v zakázaných stranách v Eve. Pred chvíľou som sa vrámci prieskumu spýtala kamoša, či mi dá olízať pazušku a on na to, že „ty si vždy bola jebnutá“. Kristen pre časopis Vogue povedala aj to, že nerozumie tej posadnutosti s umývaním. Veď predsa “v tom to celé je: vo vôni toho, koho milujete.“

Kristen sa prvýkrát, po tom, čo sa svet dozvedel, že je rozbíjačka rodín, vyjadrila aj o sebe a Robovi a nasledujúcej novembrovej Tvajlajt premiére, kde sa nevyhnutne stretnú: „Budeme fajn. Sme úplne fajn.“ A na znak nehynúcej lásky k nemu, teraz nosí jednotlivé kusy jeho oblečenia, napríklad tričko či šiltovku na hlave. Dúfam, že o týždeň nenájdu v Peňovom apartmáne jeho telo bez hlavy, lebo si ju Kristen nastokla na paličku u seba doma, aby ju už nikdy neopustil. Tú hlavu treba najprv namočiť do alkoholu, aby nesmrdela a potom ju vysušiť ako slivku, aby sa dala dobre uskladniť. Ja som si takto upravené hlavy mojich bývalých priateľov zavesila na chodbu a každému novému priateľovi teraz ukazujem ako skončí, keď ma naserie. Niečo podobné robím aj s ľuďmi, čo mi sem píšu negatívne komentáre. Tak sa nečudujte, keď sa počet negatívnych komentárov pod mojimi článkami začne znižovať. Hah. Žartujem. Či?

PS. Opýtajte sa doma partnerov, či im môžete olízať pazušky a napíšte do komentára, čo vám oni na to.

Kristen aj po ich oficiálnom rozchode nosí Robove veci a takto mu odkazuje, že ho stále miluje. Tu má nastoknutú na hlave jeho čiapku

…a tu si obliekla jeho tričko

Kristen bola vždy chudá, ale po rozchode zjavne odmieta jesť







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk